pozdrawiam pana z srebnej 164 na tablicach KBR.... ktory w niedziele ladnie mi pomachal jak sie mijalismy.
pozdrawiam pana z srebnej 164 na tablicach KBR.... ktory w niedziele ladnie mi pomachal jak sie mijalismy.
A może jakiś pomysł na rozpropagowanie tego zwyczaju? Może jakieś hasło? I wtykać za wycieraczki jak ulotki![]()
http://www.alfaholicy.org/forum/reklama/ulotki_ver3.docNapisał puotek
Można coś zmienić i dopisać jak komu pasuje.
Pozdrowienia dla kolegi z 156-ki sedan (z ramkami alfaholickimi na tablicach rej.) widzianej dzisiaj ok. 14:15 na światłach na skrzyżowaniu Tisznera-Brożka-Zakopiańska-Wadowica 8).
Stałem obok Ciebie (do skrętu w Zakopiańską) megabrudną grafitową 156SW z rodzinką na pokładzie. Córka Ciebie wypatrzyła.![]()
a dziekujeNapisał piter34
to mnie widzialeś, pozdrawiam również
jakos ostatnio odzwycziłem sie od pozdrawiania Alfistów bo wiekszosc czasu jezdze focusem a Żonka alfą
własnie wtedy wracełem ze spotu krakowskiego
pozdrawiam
Ja nie mogłem być. Termin kolidował mi z chrzcinami w rodzinie.Napisał Paweł156
![]()
Uwaga bo wchodzea wlasciwie wjezdzam, wracam do kraju 19-stego, wiec od dnia nastepnego zajezdzam moja niunia na krakow. Srebrna 156 SW, KWI.....
pozdrawiam
Jezdze 3 dzien i juz 3 alfy wypatrzylam( czerwona smignal mi tylko znaczek, srebrna 147 z naklejka "motocyklisci sa wszedzie" i czarna 147 w niepolomicach pod hotelem novum), niestety ja pozostalam niewidoczna nie mniej jednak pozdrawiam wszystkich
Pozdrowienia dla kolegi z niebieskiej 145 na wjeździe do Rybnika.
Miałem za dużego laga i nie zdążyłem odmachać...![]()
Alfa Romeo 164 2.0 V6 TB + Brera 2.4 JTD + Maserati Quattroporte M139
Dziś znów czarna 156 w Sosnowcu mrugnęła mi światełkami (może ta sama co ostatnio na lenartowicza)pozdrawiam i proszę się ujawnić
;]