pozdro dla czerwonej 146 z cb na dachu mijanej niedaleko starego cpn w p-nie pomachane i odmachane
pozdro dla czerwonej 146 z cb na dachu mijanej niedaleko starego cpn w p-nie pomachane i odmachane
pozdrowienia dla kolegi wiertara, którego widuję chyba codziennie w Szczawnicy oraz pozdrawiam wszystkich tych, z którymi mogliśmy się spotkać po drodze do Szczawnicy w ubiegłą niedzielę 11.07![]()
witam pozdrawiam alfe 156 srebrną widzianą dzisiaj na skrzyżowaniu na Bańgowiw pomachane- odmachane
Ps. coraz więcej alf w mojej okolicy jezdzi . przez ostatni tydzień widziałem z 10 różnych . Może zaczniemy marudzić o awaryjności naszych aut żeby alfa niestała się autem dla ludu....
Pozdrawiam czerwoną 155 widzianą dzisiaj na ul. Komorowickiej w BielskuPomachane odmachane
![]()
Pozdrawiam turkusową 145 widzianego na trasie Żywiec-Jeleśnia ok 19:40. Odmachane, ale na forum kolegi chyba nie ma![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
klubowicza z czerwonej 147 z "marasem" na szybach na SH blatach parkującego na tałzenie pod kosciołem
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam kierowcę prze-kurcze-pięknej ciemnej (czarnej, ciemnogranatowej?) 159 1,9JTD na dodatek Ti, na cudnych felgach
, od której siłą odrywałam Darka w niedzielę po południu pod CityPoint, bo zamierzał już rozbijać tam namiot w oczekiwaniu na właściciela
.
Czy to ktoś od nas?
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Felgi rzecz gustu, więc nigdy nie wiadomo co się komu spodobaa te były dwukolorowe i ten kształt - dla nas poezja
blachy ST.
Ale pozdrawiam również!![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Pozdro dla czarnej 147, blachy KNS widzianego w niedziele koło Rymanowa, pomrugane - odmrugane![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!