Ojjj bogato ich było, chyba nie wszystkie pamietam:
srebrna 147 KWI... w soboniowicach (na ul druzbackiej)pod sklepem po 9 rano
czarna 156 sedan KWI.....sprzed liftu( nie pamietam gdzie zaparkowana)
teraz seledynowa 156 przy Półanki pod parafią
Pozdrawiam, nie z alfy![]()
pozdrowienia dla czarnej 147, rej SCI, z którą jechałem od kapelanki, przez rondo grunwaldzkie az to zjazdu na czarnowiejska. Oczywiście mrugane - odmrugane, a potem pomachane![]()
Today we are living our future memories..
Granatowa 156 ze skórkami jasnymi na ślicznej feldze - dziś koło 16.10 Solvay Park . Kierownik zresztą potem oglądał kuchenki w media markt tak jak ja, z tym, że mimo -22% ceny raczej nie zachęcały by nie kupić ich u konkurencji ;p
Kilka najróżniejszych alf z czwartku - zakopianka po 21.
Oraz dla kierownika, ktory chyba odwalił niezłą manianę w formie pościgu ze srebrnej 166 zastawionej 2 radiowozami z dyskoteką w czwartek koło komisu Armada przy zakopiance po 23 . Widziałem, że władza maskę otwierała i była średnia atmosfera. Jechałem wtedy srebrnym leonem top sportem.
Pozdrówka dla srebrnej AR 156 nr: SBI 06... jadącej za mną (w sobotę wieczorem) w Bielsku Białej
"zamrugane" awaryjnymi i "odmrugane" długimi i potem jeszcze pomachane/odmachane gdy staliśmy na czerwonym- szacun
PS. Czy to ktoś z forum?
Pozdrowienia dla Piotrasa, z którym spotkaliśmy się przed skrzyżowaniem na Bielskiej w Tychach. Pomigane, pomachane, pogadane![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Pozdrawiam srebrną alfę 156 widzianą 22.07 na Gdowskiej w Wieliczce. Pomachane...i co ? i wielkie zdziwienie Pana w swojej Alfie![]()
a któż to był na dniu rodzinnym czarną 156 na kącikowych ramkach, koło 10 parkował na trawniku koło bramy nr 2![]()
A to byłem ja na dniu rodzinnym, kątem oka cię dostrzegłem pomachałem ale znikłeś mi za krzakami i pewnie nie widziałeś, także pozdrawiam![]()
Wracając dzisiaj z Niemiec jechałem chwile z czerwoną 156stką po lifcie...kolega ciągnął jakąś przyczepkęmrugnąłem awaryjnymi ale chyba mnie nie zauważył...mimo to pozdrawiam
![]()