a ja pozdrawiam alfe 156 SW podajrze rej KJS która omało mnie nie staranowała na trasie Rybnik - Gliwice miała ramki klubowe oraz niebieską GTV rej SG stała zaparkowana niedaleko ul,Zygmunta Starego...pozdro także dla Jastrzębia
![]()
a ja pozdrawiam alfe 156 SW podajrze rej KJS która omało mnie nie staranowała na trasie Rybnik - Gliwice miała ramki klubowe oraz niebieską GTV rej SG stała zaparkowana niedaleko ul,Zygmunta Starego...pozdro także dla Jastrzębia
![]()
Pozdrawiam Laske widzianego 2-3 dni temu na Węgierskiej w Nowym Sączu, chyba że to nie Ty masz takie białe tablice zaczynające się bodajże 'NA' ?![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
pozdro dla alfy 156 sw w czerwonej skóre z którą troszke dziś jechałem w strone wrocka na wysokości opola
a nio i jeszcze kolege z czerwonej GTA 156 z wrocka
Ostatnio edytowane przez marshall ; 19-08-2010 o 20:53
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam właściciela Alfy 156 z ramką z tyłu. Kolor ciemny granat / czarny ( słońce mnie oślepiało a w dodatku biegałem ), na białej feldze alfowskiej ( rzadkość ) . Widziana zaparkowana na ul. Bobrzyńskiego pod blokiem 31Nie długo i moja bella tam będzie czasem stawać, bo przyjaciółka właśnie wynajęła tam mieszkanie i będe pomagał się zorganizować Jej w krakowie -> Uprzedzam... wielka miłośniczna alf i zakochana w bordowych 156 ! bo na 159 jeszcze nie stać
![]()
pozdro dla ryloona widzianego wczoraj kolo malego cpn-u w pszczynie w popoludniowych godzinach. raczej mnie niepoznal bo sluzbowym jechalem;pp i mialem czapreczke i okulary;p
Pozdrawiam Adamsa spotkanego na Pogorii nr 4![]()
Pozdrawiam Panią z szarej GTV'ki (RST...) wyprzedzanej dzisiaj w Pisarzowicach. Mrugane awaryjnymi ale bez odzewu![]()
Pozdrowienia dla 155 na klubowych ramkach widzianej w liplasie