a ja pozdrawiam czarną 159 wczoraj na A4 od zjazdu 925 do 3 stawy
ale dlamnie to było zbyt wolno i poszedłem szybciej![]()
jezeli z forum to pozdrowka![]()
a ja pozdrawiam czarną 159 wczoraj na A4 od zjazdu 925 do 3 stawy
ale dlamnie to było zbyt wolno i poszedłem szybciej![]()
jezeli z forum to pozdrowka![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
No wy tak machacie i OK ;D Jak miałem dwa kółka zawsze lewa w górze byłaGorzej jak mrugnąłem kiedyś gościowi w nocy długimi ;D
Niestety Alfa ma opinię bardzo awaryjnej i ludzie się śmieją, że właściciele Alf powinni sobie machać ;/
pozdrowienia dla bordowej 156 SBI widzianej dzisiaj kolo17 w pszczynie niedaleko zarody zubrow. lapka byla tylko ze ja zbyt pozno zauwazylem i troszke pozniej lapke podnioslem
pozdr. dla 147 gta bordowa na sg skreca na murckiawaryjne puszczone
Pozdr dla wszystkich kierowników mijanych dziś w godz 16:30 18:00 na drodze kielce Krakówa także w samym Krakowie
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
pozdrowienia dla srebrnej 166 spotkanej dziś przed 9 na rondzie młyńskim, kaczo?
dzisiaj ok. godz. 14.00 jadąc przez nowo położony asfalt w marklowicach widziałem Alfe 166 2.0 granatową, która parkuje tam od jakiegos czasu - jakis bar czy cos - niedaleko noewgo fotoraduczy może ktos z okolic też ją tam widuje?
Pozdrawiam widzianą koło 13.30 na ul. Czarnowiejskiej ciemną 156 z ramkamiPrzywitanie obustronne było
Pozdrawiam, srebrny sportwagon
Wczoraj na trasie Babice - Kraków - Skała - Olkusz - Babice nikt nie zareagował na moje pozdrowieniaA trochę tego było: kilka 156 i 147, jedna 166 i GTV o ile dobrze pamiętam.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem