Poprostu Adam$ jeździ tak szybko, że mu się wszystko zaczyna rozmywać (tak jak w tych filmach i grach ) i nie widzi, że jedzie jakaś Alfa i na dodatek mu macha![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrawiam Piotrasa, którego Alfa stała dziś ok. południa pod Kauflandem w Tychach.
O ile to nadal jest Alfa Piotrasa![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
ta srebrna 166 jest do sprzedania od mniej więcej roku, ale właściciel nigdzie jej nie ogłasza. Za to mało jeździ, bo ma prawo jazdy zabrane a żona już 2 rok nie potrafi zdać
Pewnym jest, że Alfisti z niego nie bardzo
Rufiki - ja w Rudzie bywam przynajmniej kilka razy w tygodniu, ale mnie jak chcesz upolować to szukaj bardzo ładnej 166 a nie takiego paścia jak przed MOSIRem![]()
Pozdrawiam kierownika srebrnej Brery, która skutecznie mi uciekała aż do CzęstochowyNie wiem, czy ten ktoś jest wśród nas, ale Brera była kabrio więc dość charakterystyczna
Śmigała, aż miło ją było gonić - chociaż ze skutkiem średnim
![]()
Dodatkowo pozdrawiam miłego pana w czarnej 159 mijanego w Siewierzu na światłach - pomrugane, pomachane - miło![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
aaaa
to dla tego pytałeś o cenę tych nakładek na "pedały" ( homoseksualistów ) i podstopnik od GTA
nowe w promocji chyba 450zł
i żeby nie było poza tematem :
pozdrawiam Piotrusia ( sąsiada ) z Forda Focusa i dziękuję za użyczenie prądu do rozruchu mojej po prawie 4 tygodniowym postoju w warsztacie - odpaliła i sobie pojechałem do domu :-)