Pozdrawiam wszystkich kierowcow Belli w Kierunku Poznania i nie tylkoi Alfe 166 z ktora jechalem spowrotem w strone Katowic
na Niemieckich blacha.
Pozdrawiam wszystkich kierowcow Belli w Kierunku Poznania i nie tylkoi Alfe 166 z ktora jechalem spowrotem w strone Katowic
na Niemieckich blacha.
Pozdrowienia dla kierowników, którzy jechali w piątek z Katowic w kierunku Wrocławia (A4) i w niedzielę (droga powrotna)
pozdro również dla Ukraińca w 147 na A4 (za Wrocławiem), który odmachał jednak nie był chętny na chwilę "szybszej jazdy"![]()
Pozdrawiam wszystkich których widziałem i tych których nie widziałem też...
Coś dziwnego dzieje się z tym tematem...
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 75 Numerata na klubowych ramkach widzianej dziś na Lea ok. 17. Pierwsza 75 na chodzie, która widziałem (poza moją). Dojechałem do Ciebie w korku, machałem, migałem światłami, wchodziłem na obroty (byłem tak zaaferowany, że z tego wszystkiego zapomniałem o klaksonie) ale niestety nie dopatrzyłem się żadnego odzewu. Z tego co wiem, to chyba ta 75 Numerata, która ostatnio zmieniła właściciela...
Faktycznie, przecież z 80% Komorowic pracuje w Fiacie. Może w końcu pogadamy na piątkowym spocie (o ile coś mi znowu nie wyskoczy)
Pozdrawiam wszystkie Belle widziane podczas wyjazdu na północ naszego kraju i z powrotem w ten weekend. Niestety było ich co kot napłakał, a w dodatku żadna nie odwzajemniła pozdrowień. Widać tradycja trwa tylko na południu.
Ostatnio edytowane przez R.Y.D.Z.U ; 11-10-2010 o 21:04
Niestety nie będzie mnie na najbliższym spocie, ponieważ mam w tym tygodniu II zmiany
Coś w tym jestbo jednak w tych "trampach" to mieści się troszkę ludzi
A teraz czas na pozdrowienia:
Pozdrawiam kierownika czerwonej 146 widzianego dzisiaj na trasie Bielsko-Kraków w miejscowości Zator, który nagle złapał na manetkę od świateł kiedy mu pomrugałem długimi...chyba Pan nie był wtajemniczonyi oczywiście pozdrawiam kierownika błękitnej 147 na blachach EPA widzianego dzisiaj na A4 na trasie Kraków-Katowice... oczywiście Pan wiedział o co chodzi
![]()
Acha, zmiana "A". Szkoda, miłej pracy, ja mam pierwszą
pozdrawiam wszystkie alfy napotkane w gliwicach i na tracie gliwice-rybnik-jastrzębie![]()
pozdr. dla 159 czarnej sedanjechaliśmy razem od Giszowca w niedziele
![]()
![]()