Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdr. dla kolegi ze 166 jadacego od zakopanego oraz kolege na ramkach klubowych w 156 rowniez jadacy od zakopca raczki byly pozdr.

A ja pozdrawiam czarne MiTo i chyba kierowniczkę, która dzielnie siedziała mi na zderzaku w stronę Zawiercia :)
Oraz 145, 147, 156 jadących od Zawiercia w stronę Siewierza ok 10 rano ! :)

A dzisiaj pozdrawiam ciemną 147 widzianą w Porębie k. Zawiercia , kolega łapkę uniósł, a ja za późno zczaiłem :) Rejestracje chybs SC ... :P

Ostatnia edycja:
pozdro dla czarnej oramkowanej 156 SW widzianą dziś ok godz 14 na ul Kosmonautów wjeżdżała na parking obok kościoła

Ja pozdrawiam kierowcę 145 - bliźniaczki mojej alfy :0 identyczny kolorek jeszcze na czarnych blachach widziana 2 dni temu w Bielsku w okolicy Urzedu Pracy.

Pozdrawiam kierownika poliftowej alfy 166 widzianego dzisiaj koło 14 przed cieszynem - łapki były :)

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:51 ----------

baton
- Nie Ciebie czasem widuję w Cieszynie?

---------- Post added 17-11-2011 at 00:00 ---------- Previous post was 16-11-2011 at 23:52 ----------

Pozdrawiam kierowcę z mijanej 159sw czarną na francuskich numerach w Cieszynie na ul. Katowickiej koło orlenu łapki były :), 159SW czarną SB mijanego na rondzie koło media expert, oraz 145 czerwoną na cieszyńskich numerach na Katowickiej przed osiedlem Piastowskim:)

Widzisz, tyle widujesz AR po cieszynie, tyle nas tu jest a ja nie miałem okazji nikogo spotkać mimo tego, że pracuję w cieszynie. Jedynie 1 który nawet pomacha i zawsze jedzie od strony polifarbu :D

Pozdrawiam włascicieli 2 czarnych 156 zaparkowanych w Cieszynie na końcu ul. Skrajnej oraz kierownika czarnej 159 spotkanego po godz.15-tej przy wylocie z Cieszyna.

baton - Nie Ciebie czasem widuję w Cieszynie?
Jeżeli czasem, to może akurat to ja byłem. Czasami pojawiam się w Cieszynie, choć od dwóch lat tam nie mieszkam. Teraz bliżej Bielska, ale bywam w Cieszynie więc mozliwe że to byłem ja, osobiście nie widziałem jeszcze 145 w tym kolorze w Cieszynie.Pozdrawiam

Pozdro dla czarnej, oramkowanej 166 widzianej ok. 13 na rondzie gdzieśśśś w okolicach Sfery w Bielsku ;) Machałem, ale nie wiem czy mnie kolega zauważył ;)

Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 (?) na chorzowskiej na wysokości łagiewnik przed 22. Światełka były:)

Jeżeli czasem, to może akurat to ja byłem. Czasami pojawiam się w Cieszynie, choć od dwóch lat tam nie mieszkam. Teraz bliżej Bielska, ale bywam w Cieszynie więc mozliwe że to byłem ja, osobiście nie widziałem jeszcze 145 w tym kolorze w Cieszynie.Pozdrawiam

O wilku mowa, nie Ciebie dzisiaj widziałem pod kantorami na pastwiskach około godziny 13.45? :D nie śmigam 145 już, teraz 166 po FL

Tego jeszcze nie było, trasa Gliwice-Bielsko, 3 Alfiszony na ramkach, więc pozdrawiam:

_tomek_ (?)-już w Kobiórze Cię widziałem za sobą, dlatego czekałem aż mnie wyprzedzisz, światła MiTo łatwo poznać w lusterku wstecznym.
Przepiękny granatowy kolor, genialna wersja (turbo-benzyna?).

-147fl w McDonald’s w Czechowicach o 18:30, waliłem awaryjnymi jak kupowałeś/aś w McDrive

-Rafał, również w McKaczor, zamienione kilka zdań. Sorry, że Kindze porysowałem błotnik, jak wychodziłem z samochodu. Części do GTV nie są drogie, dobra kredka i będzie OK. :D

… i resztę znajomych ze spota, którzy na pewno upalali moją 145, którą im zostawiłem :P

Pozdrawiam kierowcę Brery z Sosnowca widzianą wczoraj w katowickim korku :)

Nie mogłem się powstrzymać i zrobiłem zdjęcie ;)

Załączniki

• 20111118.jpg
    20111118.jpg
    153.4 KB · Wyświetleń: 111
Pozdrawiam kierowcę czarnej 147 nr SBI.... spotkanego w Komorowicach :) kolega jako pierwszy pozdrowił były awaryjne i łapki ;)

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:19 ----------

… i resztę znajomych ze spota, którzy na pewno upalali moją 145, którą im zostawiłem :P[/QUOTE]

oj... Quattro autko było w dobrych rękach ;)

Pozdrawiam srebrna 166 z ramkami, ktora stala zaparkowana wczoraj wieczorem (piatek) przy Placu Wolnica w Krakowie, zaraz na rogu z Krakowska.

Amortyzatory
Powrót