Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdro dla czarnej oramkowanej 156 SW widzianą dziś ok godz 14 na ul Kosmonautów wjeżdżała na parking obok kościoła
Pozdrawiam kierowcę z mijanej 159sw czarną na francuskich numerach w Cieszynie na ul. Katowickiej koło orlenu łapki były, 159SW czarną SB mijanego na rondzie koło media expert, oraz 145 czerwoną na cieszyńskich numerach na Katowickiej przed osiedlem Piastowskim
![]()
Jeżeli czasem, to może akurat to ja byłem. Czasami pojawiam się w Cieszynie, choć od dwóch lat tam nie mieszkam. Teraz bliżej Bielska, ale bywam w Cieszynie więc mozliwe że to byłem ja, osobiście nie widziałem jeszcze 145 w tym kolorze w Cieszynie.Pozdrawiambaton - Nie Ciebie czasem widuję w Cieszynie?
Jeżeli czasem, to może akurat to ja byłem. Czasami pojawiam się w Cieszynie, choć od dwóch lat tam nie mieszkam. Teraz bliżej Bielska, ale bywam w Cieszynie więc mozliwe że to byłem ja, osobiście nie widziałem jeszcze 145 w tym kolorze w Cieszynie.Pozdrawiam
To byłem jaO wilku mowa, nie Ciebie dzisiaj widziałem pod kantorami na pastwiskach około godziny 13.45?nie śmigam 145 już, teraz 166 po FL