Pozdro dla ciemnej 75, na klubowych ramkach zaparkowanej przy pasażu Weneckim na Dlugiej dzis po poludniu![]()
Pozdro dla ciemnej 75, na klubowych ramkach zaparkowanej przy pasażu Weneckim na Dlugiej dzis po poludniu![]()
pozdrowienia dla kolezanki z czarnej mito na Sj chyba widziana na tankszteli Lukoil na Tychach![]()
Pozdro dla kolegi z srebrnej 156 na klubowych ramkach, widzianego dziś na ul. Szlak koło 14. Dzieki że mnie wpuscileś /wyjeżdzałem niebieskim mercem /![]()
łukasz155
Pozdrowienia dla socika którego Alfa stała dziś pod salonem kosmetycznym ?! Paznokcie robiłeś ?![]()
pewnie kosmetyki do auta kupowal![]()
nie nierobilem paznokci tylko plakalem nad tym ze mam felge obdarta bo taki krawaciaz nowym wies wagenem gadajacy przez telefon jechal z przeciwka i ***********************************(cenzura) niemial zamiaru ani kilka cm odsunac a walil srodkiem drogi gadajac przez telefon. w ostatnim momencie odbilem i niestety kraweznik;/
a tak pozatym to moja tam nad tym salonem mieszka;pp wiec auto tam mozna spotkac wiecej niz u mnie na placu;pp w roznychgodzinach;pp
---------- Post dodany o godzinie 00:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:19 ----------
pozdro dla Kobe83 albo 86widzinego wczoraj w centrum bytomia
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
marshall jechałeś koło mojej roboty wczoraj ok 8 rano ??
Dzis ok. 12.00 widziana srebrna 147 (miejscowa SWD), oraz srebrna 156 pod kauflandem w Wodzisławiu![]()