Ja pozdrawiam jasną niebiesko-wodną 147 spotkana w Zakliczynie puściłem awaryjke i ku mojemu zaskoczenie Kierownik odpowiedział tym samym
Ja pozdrawiam jasną niebiesko-wodną 147 spotkana w Zakliczynie puściłem awaryjke i ku mojemu zaskoczenie Kierownik odpowiedział tym samym
Ostatnio edytowane przez dudzik87 ; 09-11-2010 o 22:48
Sorki za podwojenie nie wiem jakim cudem ale już poprawiłem
Pozdrawiam kolegę i towarzyszkę Jego z czarnej 145 na czarnych felgach i wielu naklejkachOraz oczywiście oklejonej alfaholicy.org ... na blachach CIN - widzianego wczoraj w Bonarce w krakowie... na wyjeździe wyprzedziłem pasem najazdowym by pozdrowić awaryjką i dostałem długimi ku wzajemności
![]()
Pozdrawiam znowu 159 sw 1.9jtdm, którą spotkałem na ul. Nowosądeckiej i za którym znów ładnie cisnęło się ale nie wyprzedzałem do ostatniej chwili, bo opon nie zmieniłem a mam totalnie łyse z przodu chwilowo i nie chciałbym sobie zapewnić liftingu w przypadku ewentualnej buby![]()
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 147 z ramkami który podjechał dzisiaj pod Centrum Inicjatyw Gospodarczych Bieruń i zaparkował bellę przed budynkiem.
Pozdrowienia dla slavik'a któremu przez chwile siedziałem na ogonie na Andersa, niestety nie odmachała ale jesteś usprawiedliwionyromawiałeś przez telefon
oraz
dla kolegi w czerwonej 156 który śmignął pod moim domem;]
Jak jesteśmy przy Bieruniu, to pozdrawiam mbos'a, którego bella zawsze stoi zaparkowana obok drogi (była bella GrzesiaZar'a). A w ogóle, co jest z Grzesiem?
No i pozdrawiam wszystkie Alfy, które dzisiaj spotkam w drodze do Gdańska. Proszę odmachiwać czarnemu Jeep'owi Grand Cherokee 4.7 V8!
Nic, idę wypić kawę i papapa![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Quattro Ty to się wozisz![]()