Pozdrawiam Kibiców Wisły Kraków w srebrnej 159 na blachach SJ widzianych pod stadionem wczoraj wieczorem
Legła Legła Warszawa!!![]()
Pozdrawiam Kibiców Wisły Kraków w srebrnej 159 na blachach SJ widzianych pod stadionem wczoraj wieczorem
Legła Legła Warszawa!!![]()
Pozdrawiam czarna alfę i jej kierowce który dziś mi mrugnął na trasie Żywiec- Sucha.Tyle ze teraz nie wiem czy pozdrawiał czy ostrzegał bo kawałek dalej miśki stały. Oraz pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej AR mijanej na mostku objazdowym w Suchej.
Pozdrowienia dla ciemnozielonej 156 na rejestracji SRB za którą toczyłem się dziś po rybnickiej w gliwicach![]()
pozdrowienia dla kolegi z 33 dzisiaj w Wodzisławiu
a ja pozdrawiam Adayenę która cały czas pogania wszystkie jeżdżące złomy:
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
hahahaha przykro mi że musiałaś być świadkiem mojej niesubordynacji za kółkiem![]()
pozdrawiam kolege w czarnej 145 spotkanego w bielsku dzis. jak mrognolem to jakby nieodrazu zaskoczyl ale jak lapke wyciagnolem to rowniez odmachal
a no i pozdrowienia dla czarnego spajdera i srebrnej 156 FL SW ktore staly kolo siebie na parkingu dolnym Sarni Stok w spajderku taki fajny piesio byl;pp
Pozdrawiam kierownika czerwonej 145 rej SPI stojącej dziś rano pod przychodnią w Tychach. Ramki były![]()
Trochę mi się humor poprawił.
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić