Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jo pozdrawiam 159 białą widzianą dziś w KAto na szybkiego ruchu która zwie sie Murckowską Bielską itp :P Awaryjki były ramki 4turbo to nawet gonić niechciałem :)

niepamiętam ale wszystkie szyby przyciemnione i kierowcy też widać nie było :P

A ja pozdrawiam kierowcę widzianego przed godziną bordowego spidera w Katowicach na Sobieskiego koło Stalexportu. Aż mi się ciepło zrobiło:) Ja stałem 5 metrów dalej, na parkingu za płotem:)

Pozdrawiam właściciela chyba czarnej (ciemno było...) 166 która stała na poczatku ul Modrzejowskiej w Scu nr rej SL 364x2 ok. godz. 16.30, autko widziałem już kilka razy w Scu, jest to ktoś z naszego forum chyba, ja akurat zaparkowałem moją Smoczycę na ul. Kościelnej:). Pozdrawiam również właściciela 156 2.4jtd na światłach na ulicy Sienkiewicza nr. rej. SO xxxxG

Ta :D dokładnie, a ja myślałem że Was zaskoczę że Wiem o Q2 w GTA od coxu :D
Moja Alfinka stała tam z powodu tego problemu z falowaniem - okazało się że trzeba wyczyścić przepustnicę, przepływkę i zrobić adaptację :) Alfa już śmiga jak marzenie ;] Pozdrawiam :)

a ja pozdrawiam właściciela czarnej 159SW 1.9 JTDm na blachach WR widzianej wczoraj w okolicach MAKRO w Dąbrowie Górniczej/Sosnowcu. Stałem obok na światłach-trąbiłem ale nie zareagował. A potem już mnie nie dogonił ;)

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 na ramkach z rejstracjami DW co grzebal przy jakims puncie na orlenie w pszczynie kolo mc donalda. ja tankowalem sluzbowegp kangoo.

pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 147 widzianej na parkingu pod Kauflandem w DG ok godz 18.00 :)

Cześc tez pozdrawiam kolegi alfa jest czarna a w Sosnowcu byłem odebrac siostre od zonki .Dosiego roku :)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na blachcach WR.... widzianej w DG przy budynku ENION ok godz 14.00

Pozdrawiam srebrną 147 na ramkach w okolicach Syberki wczoraj wieczorem :) (jechałem za nią Fabią ) :)

Pozdro dla Alfy 159 SW Bordowo rejstracja SBI jechała przez Kosta niestety na lawecie :(

Pozdrowienia dla srebrnej 166 widzianej dzisiaj rano w Sosnowcu na Sobieskiego :), były łapki :)

Jo pozdrawiam 159 białą widzianą dziś w KAto na szybkiego ruchu która zwie sie Murckowską Bielską itp Awaryjki były ramki 4turbo to nawet gonić niechciałem

Równiez pozdrawiam.

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:41 ----------

To był chyba dakar :p, tylko powiedz czy miał czarny dach

no to bylem ja hehe.pozdro;p

Pozdrawiam czarną 147 spotkanego na skrzyżowaniu w Mazańcowicach, jadącego za mną w stronę Makro o godzinie 12 15 ;)

pozdrowionka dla GrzesiaK pogadane nawet zakupy razem zrobione oby te skapetunie grzaly cie w stopki

Pozdrawiam 159 1.9JTD na blachach ST :P
Spotkana na trasie BB -> Tychy :)

Pozdrowienie na drodze było, fakt, że wymuszone ;P ale było :D

(to ty byłeś sick? :P)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót