Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrwienia dla właściciela ciemnej 145 na klubowych ramkach na rej.SBE widzanej wczoraj ok 13 zaparkowanej przy ul.Murckowskiej w katowicach - niedaleko green parku i stacji orlen :)

Pozdrawiam kolege z czarnej 156 SW na tablicach ST widzianego wczoraj pod Polibudą w Gliwicach.

a jo chca pozdrowić Pfourul-a wczoraj jechał przedemną i nic ino światełkami migoł xD

Pozdro dla kierownika czarnej GT, z czarnymi szybkami, z anteną CB - dzisiaj około godziny 14-15 na trasie od Częstochowy w stronę Katowic - migałem awaryjkami, ale leciałem lewym pasem jakieś 180 a kolega chyba o 100 mniej na prawym :P Więc mógł nie zauważyć ;]

Dzisiaj będzie tego trochę...

Pozdrowienia dla:

GT na blachach SBI chyba, widziana rano na 94-ce, jechała od Krakowa w stronę Katowic
156 nie wiem jakie blachy (nie spojrzałem) jechała tak samo jak GT tylko trochę później
159 widzianej w Krakowie na Bora-Komorowskiego (dokładnie koło OBI i Quattro A)

NIE POZDRAWIAMY z Hansem kierowcy 145 na blachach ST spotkanego na Shellu w centrum Kato.
Nie wziął wizytówki od Vickyss :( Cham i pedał jakiś!

Pozdrawiam kierowce ciemnej 156 na blachach STA albo ST nie pamiętam z którym mijałem się dziś ok 18:45 w Chrzanowie przy myjni, machnąłem a kolega mrugnął awaryjnymi. Pozdrawiam.

Walnijcie jakeiego spota w Bytomsku u mnie bo moja bella sie nie rusza z miejsca a widze tylko alcesa jak mnie dzień na dzień wku...wia swoja 159. Zresztą go pozdrawiam szczerze raz a dobrze bo mógłbym pisać co rano i co wieczór że go pozdrawiam jak go widze (fajny myk tak widzieć piękną belle nie ruszając się poza okno od kuchni...)

taaaa bo niewidziałeś tego na własne oczy Quad a za nim Pfourul na sankach i potem dobre 70m na tyłku przejechał hahaha Pzdr.

siemka ja pozdrawiam nieszczęsną czerwoną 147 która sie pogniotła na DTSce na moscie przed silesią ok 13-30 !!

pozdrawiam 2 x 156 czarne które stały w istebnejpod wyciagiem jedna sy 2 st jak dobrze pamietam i 147 czarna SMI która wracała wiślanką i przecieraliśmy szklaki w śnieżycy :)

Pozdrawiam teiras-a spotkanego dziś na Koście światełka były xD

a ja pozdrawiam Kierowcę 156 na rej. SBE i klubowych ramkach rzecz jasna, spotkanego dziś w Ustroniu :) ładnie się przywitaliśmy i pozdrowiliśmy :)
następnie pozdrawiam Venoma i Kasię, P4, Vickys, Hansa i Tomka ( o ile mnie pamięć nie myli) z którymi odbyliśmy spontan spota w silesii :)
i pozdrawiam 156 SW na rej SY na ramkach - stała pod shellem przy silesii :)

A ja pozdrawiam kolegę jakieś pół godziny temu widzianego na skrzyżowaniu w Czeladzi przy kościele - tylko że ja jechałem Mitsu Outlanderem :P wymieniliśmy się spojrzeniami a jak kolega ruszał to kiwnąłem ;)

pozdrowienia dla 156 na klubowych ramkach rej. SJ 57XXX widzianej w Jaworznie zaparkowanej dziś ok 17 przy drodze do hotelu Brojan... :)

Amortyzatory
Powrót