Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, którą spotkałem wczoraj we wtorek przy Kampusie UJ, niestety nie zdążyłem odmachać, mam nadzieję, że chociaż awaryjne były widoczne w lusterku.
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, którą spotkałem wczoraj we wtorek przy Kampusie UJ, niestety nie zdążyłem odmachać, mam nadzieję, że chociaż awaryjne były widoczne w lusterku.
pozdrawiam kierowce czarnej ar 156 na blatach chyba SIz klubowymi ramkami
![]()
mijaliśmy się w niedziele na drodze z Wisły na Salmopol, niestety byłem na rowerze więc nawet nie kiwałemTy wjeżdżałeś do góry a ja gnałem do Wisły
![]()
Trzeba machac sobiehehe
Pozdrawiam Kierowniczkę i jej towarzysza czerwonej GTV-ki na blachach SD widzianej dzianej dzisiaj na odcinku Tychy-Bielsko, wymieniliśmy pozdrowienia i kawałek drogi trzymaliśmy się razem
pozdrawiam alfe 147 chyba GTA lub GTA look SK blaty widziana w górach blond kobietka kierowała i kierowce 156 SW tablice nos widzianą w zabrzu kierowcy ferrari F430 nie bede pozdrawiac bo dojechałem go na stacji benzynowej![]()
Dzisiaj wracając z pracy pomachala mi pewna osobka ale zdarzylem odmachacjechala ona w 146 tez czarnej
a kaliskich blachach;p
pozdrowienia dla zielonej (chyba, bo ciemno) AR 156 z SD511...
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
1 maja na Wiślance za Żorami, chyba niebieska 145 o rejestracji SD. Kolega klubowy może się ujawni, na bocznych tylnych szybach naklejki alfaholicy.org. Pewnie pamięta złotą 156![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
pozdrawiam wszystkich kierowców alf którzy byli w Wiśle na długim weekendzie przeważnie 156 -moja alfa to 146 czerwona![]()