Pozdrowienia dla mrutyny spotkanego na parkingu KAW drodze do Krakowa spotkałem jeszcze jedną 145 i 147 ale żadnego odzewu
![]()
Pozdrowienia dla mrutyny spotkanego na parkingu KAW drodze do Krakowa spotkałem jeszcze jedną 145 i 147 ale żadnego odzewu
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Kolegę ze srebrnej 156 na A4 na wysokości chorzowa, sorki że nie pomachałem ale przy 180 za dużo byś i tak nie widział
a ja dzisiaj jechałem sosnowiec halemba spotkałem z 4 alfki i żadna mi nie machneła![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
też pozdrawiam... Majchrowski prezydentem musimy napisać petycję o wielopoziomowy parking pod KAbo to co tam się dzieje to jest istny meksyk
masz film
http://vod.onet.pl/turbo-kamera,turb...8,odcinek.html
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 13-12-2010 o 00:15
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156 na rej. SMI i klubowych ramkach - widziany w Rybnik Plaza na płatnym![]()
Hmm dziś sporo aż napisze
No więc wszystko Katowice:
Pozdrowienia dla starszego pana z czarnego MITO
Dla bodajże Alfy 164 którą mijałem obok klubu MEGA (bądź obok kliniki 2000) jak kto woli
Dla Alfy 147 czerwonej którą puściłem na skrzyżowaniu przed tunelem
Dla Alfy 145 która stała na awaryjnych w pobliżu tunelu chyba wjechała w tył innemu autku bo tak to wyglądało i to drugie na lawete wjeżdzało :/
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebrnej Alfy 166 na tablicach SK, widzianej dziś w Zabrzu koło godziny 14:30 pod salonem VW (były ramki klubowe)![]()
kolege na tablicach oNy 156 z cd awaryjne były o 5:30 rano
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdro dla wlasciciela czerwonego MiTO ktory stal wczoraj na parkingu UEK w Krk. latalem kolo niej chyba z 10 razy, mialem zostawic wizytowke klubowa za wyceiraczka ale nie znalazlem zadnej u siebie w aucie. nr rej KR 441_ _
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!