hm.... do Kobiety pasuje czerwony kolor jeszcze tymbardziej ze to alfa146;p
hm.... do Kobiety pasuje czerwony kolor jeszcze tymbardziej ze to alfa146;p
Skoro byłem tam na weekendzie to też pozdrawiam![]()
pozdrowienia dla pani z 166, ktora dzis odmachala mi na rondzie kolo elektrowni w rybnikuto mile, tym bardziej, ze 4 maja na trasie rybnik - niedzica - rybnik na 20 mijanych alf, tylko jedna odpowiedziala na pozdrowienie - tez pozdrawiam kierowce 156 z zakopianki
![]()
A ja na weekend byłem w zakopanym - mrugałem bez żadnych efektów. To samo na zakopiance jak jakąś wyprzedziłem mrugałem awaryjnymi - też zero odzewu. Ale i tak wszystkich pozdrawiam - łatwo mnie było poznać, bo miałem dwa rowery na dachu.
wsumie trzeba bylo zrobic watek kto jedzie do wisly bo widze ze juz 2 osoby byly zemna to 3a widzialem sporo alf i twoja oleczka198 tez
![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Gopcio no proszę jak milo mam nadzieje ze chociaż ci odmachałam bo czasami to strasznie roztargniona ze zmęczenia byłam![]()
Ja spotkałem tam chyba tylko jedną 166
czarny spider przy hucie katowice na jedynce dzis ok 15
Pozdro dla pana z czerwonego spiderka z ktorym sie pozdrawialismy na drodze Gdow-Wieliczka po dlugim weekendzie. Szkoda ze to byla jedyna alfa ktorej kierowca odmachal :/
łukasz155
pozdrowienia dla właściciela pięknej 159,którą wczoraj widziałem na rynku w Gdowie