Pozdro dla czerwonej 147 2.0 (oramkowanej) z którą jechałem od dworca pks w częstochowie do CH Jagielończycy... niestety ja jechalem niemieckim bublem wiec nie machałem![]()
Pozdro dla czerwonej 147 2.0 (oramkowanej) z którą jechałem od dworca pks w częstochowie do CH Jagielończycy... niestety ja jechalem niemieckim bublem wiec nie machałem![]()
pozdro dla 156 na zagórzu7:50
Pozdro chyba dla Cash'a156 który stał wczoraj na dworcu pkp (Mysłowice) na przystanku bellą, pewnie telefon :>
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
W sumie taka jak Twoja stała, ino w sumie miała lote dużą a Ty mosz mniejszy spoiler to racja nie Ty, no ale stała![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja migam Światłam tylko jak dziekuje (awaryjne) albo jak stoi Kolega Smarf.... A machać też macham.... Np. na rądzie jak wymuszeGościu mi macha co ty Kur... robisz głupia Babo a ja mu macham no bedzie, bedzie i jade dalej....
pozdrawiam kierowce czerwonej Brery na tablicach ST wczoraj w Bielsku na ul.Warszawskiej ok. 19, Pan jak poszedł ze skrzyzowania to bieda byla go dogonic, przynajmniej probowalam![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi