a ja pozdrawiam kierowce czzrnej 166 na rajstracii SO niedzielo okolice ikii zjechalismy na A4 tylko ze ty zjechałes(aś) na praktikera
pozdrowka
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Hmmm Trasa Katowice <-> Rzeszów dwie strony w Niedziele <-> Poniedziałek.
Spotkanych Alf klubowych na trasie, zero, no przed Rzeszowem jedna z którą jechaliśmy sobie ale kolega napewno nie z klubu.
A potem Rzeszów, gdzie od 9.30 byłem na Okulickiego.
Wrażenia takie, że tam jest więcej Alf niż VW...
Lecz musze napisać (dlatego nie pozdrawiam na Rzeszowskim regionie), że mnie to zawiodło, nikt kompletnie nie machał i mało tego, na Okulickiego spotkanych !! 3 !! alfaholików bo mieli ramki i to wyglądały na świerze.
Jeden stał obok mnie na światłach macham, nic.
Jeden jechał za mną, wyprzedził mnie, jechał przedemną i też nic, migam, macham dupa.
Także wnioskuje, że tam to taki klimat "VW Śląsk" mają chyba.
A przepraszam, później gdzieś tam w Rzeszowie bez ramek Alfa 156 2.5 V6 mi mrugła na moje awaryjne gdy wyprzedzałem![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
widzisz co za lud tam mieszkanie trafiłeś na swoich
do tego ludzie jak sprzedają Alfę nie zabierają ramek i tak wychodzi że nawet niby te "klubowe" też nie machają
Marcina w 166 nie spotkałeś bo on na pewno by Ci machnął i mrugnął![]()
Podczas sprzedaży, sprzedawca powinien poinstruować jak zachowywać się na drodze jadąc Alfą
Żeby nie było OT pozdrawiam kierownika/czke czarnej Alfy 156 widzianej wczoraj w Zabrzu koło godziny 18:40 pod Teatrem Nowym w Zabrzu. Stałeś za mną jak skręcaliśmy w niedziałkowskiego. Prawe oczko Ci nie świeciło.
pozdrawiam kobe83 którego dzisiaj spotkałem w bytomiu o 6 rano leciał w strone chorzowa była łapa z boku z czarnej fabki siedziałem jako pilot ale kolega albo nie patrzy na fabiany albo jeszcze spał hahahah
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Też pozdrawiam. Dzisiaj leciałem do Katowic akurat przez Bytom. Machałem nawet jednej srebrnej 156 z naprzeciwka. Szczerze nie przygladałem się Skodzinom, ale kilka wyprzedziłem, chyba była nawet tam czarnaPo prostu się nie spodziewałem
![]()
Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 18-01-2011 o 08:27
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdrawiam pana w czarnej Alfie MiTo (ST) którego mijałam dziś rano na 86 w kierunku Katowic na wysokości Czułowa i który odpowiedział długimi i łapką na moje "oczko" (prawe/lewe/prawe)
miło![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Szkoda, że mnie akurat nie spotkałes, bo napewno bym Ci mrugał, machał itp Z tym "VW Śląsk" to nie przesadzaj nie jest tak żle u Nas.
Ja też mogę przez waszą śląską brac poczuc się zignorowany, bo pisałem ze chetnie bym się zjawił na waszym noworocznym spocie na 3 stawach to nikt nie wyraził aprobaty, żebym wpadł, żadnego poparcia nie było i odpuściłem;/ A byłem w Krk i niedaleko miałem.
Poza tym jeżdze co chwile do Krk na uczelnie i jeszcze żaden "Lajkonik" też nie odpowiedział na moje machanie czy mruganie....
Wiesz, poprostu opisałem moje wrażenie, Alf dużo ale wiadomo u nas też nie mrugają itp tylko chodziło mi głównie o tych co mieli ramki Alfaholików bo tych co nie mieli to nie zwracam nawet uwagi (zwróciłem uwagę tylko na kogoś w 2.5 V6... bo takie autka bardziej alfisti kupuje i racja był alfisti tylko bez ramek).
A tak to 3 spotkanych z ramkami (jeden miał nowe co było widać po tym że auto troche brudne a ramki lśnią) i nic.
Rozumie ktoś mógł sprzedać auto ale akurat 3 osoby? hehe
No i to nie było na zasadzie, że mijaliśmy się i mógł nie zobaczyć bo jeden jechał za mną, potem obok i wyprzedził mnie i ciągle nic.
- Samochód nie kojarze tzn nie pamiętam chyba ciemna 147
Drugi stał obok mnie (ale tak troche za mną że widział ramki) na światłach i też nic.
(wcześniej widziałem go jak szedłem pieszo na Okulnickiego (czy jakoś tak))
Srebrna 156 z małą lotką z tyłu i hakiem jak dobrze kojarze
A trzeci stał naprzeciw świateł i się patrzył i nie kumał widocznie.
- ciemne 156
No nic trudno, tylko troche dziwne to było
Ale pozazdrościć można ilości Alf w Rzeszowie bo naprawde ciągle mijałem itp więc cieszy to oko (kiedyś słyszałem że Rzeszów to stolica Alfy hehe)
No i dróg też pozazdrościć możnajeździ się u was jak po stole
Nic następnym razem mam nadzieje spotkam np Ciebie nie panów z Niedzieli, hehehe
A tak do Śląska na wczoraj to oczywiście spotkanych Alf = 0![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"