Temat: Widziany \ Widziana...

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Piotras Zobacz post
    widizany dzis Mrutyna jadacy od storny brzeska w kierunku KRK
    Pozdrawiam również, zauważyłem w ostatniej chwili Cię bo bym machał...

ViP Maniak resoraków Avatar Rufik
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    wigry 3/AR166 1,4 tdi

Domyślnie

a ja pozdrawiam kierowce czzrnej 166 na rajstracii SO niedzielo okolice ikii zjechalismy na A4 tylko ze ty zjechałes(aś) na praktikera
    pozdrowka
    [IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Hmmm Trasa Katowice <-> Rzeszów dwie strony w Niedziele <-> Poniedziałek.

Spotkanych Alf klubowych na trasie, zero, no przed Rzeszowem jedna z którą jechaliśmy sobie ale kolega napewno nie z klubu.

A potem Rzeszów, gdzie od 9.30 byłem na Okulickiego.
    Wrażenia takie, że tam jest więcej Alf niż VW...

Lecz musze napisać (dlatego nie pozdrawiam na Rzeszowskim regionie), że mnie to zawiodło, nikt kompletnie nie machał i mało tego, na Okulickiego spotkanych !! 3 !! alfaholików bo mieli ramki i to wyglądały na świerze.
    Jeden stał obok mnie na światłach macham, nic.
    Jeden jechał za mną, wyprzedził mnie, jechał przedemną i też nic, migam, macham dupa.

Także wnioskuje, że tam to taki klimat "VW Śląsk" mają chyba.

A przepraszam, później gdzieś tam w Rzeszowie bez ramek Alfa 156 2.5 V6 mi mrugła na moje awaryjne gdy wyprzedzałem
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

mrutyś
    Gość

Domyślnie

widzisz co za lud tam mieszka nie trafiłeś na swoich do tego ludzie jak sprzedają Alfę nie zabierają ramek i tak wychodzi że nawet niby te "klubowe" też nie machają
    Marcina w 166 nie spotkałeś bo on na pewno by Ci machnął i mrugnął

Użytkownik Znawca Avatar wiedzmaak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD M-Jet 16V------------------------ Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 170 km

Domyślnie

Podczas sprzedaży, sprzedawca powinien poinstruować jak zachowywać się na drodze jadąc Alfą

Żeby nie było OT pozdrawiam kierownika/czke czarnej Alfy 156 widzianej wczoraj w Zabrzu koło godziny 18:40 pod Teatrem Nowym w Zabrzu. Stałeś za mną jak skręcaliśmy w niedziałkowskiego. Prawe oczko Ci nie świeciło.

Użytkownik Znawca Avatar marshall
    Mieszka w
    śląsk kręcę się tu i tam
    Auto
    jakieś alfy

Domyślnie

pozdrawiam kobe83 którego dzisiaj spotkałem w bytomiu o 6 rano leciał w strone chorzowa była łapa z boku z czarnej fabki siedziałem jako pilot ale kolega albo nie patrzy na fabiany albo jeszcze spał hahahah
    Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
    Aktual:
    AR 166FL 3.0 v6
    AR GT
    AR 166FL 2.4jtd 20v
    Zastava 750

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Też pozdrawiam. Dzisiaj leciałem do Katowic akurat przez Bytom. Machałem nawet jednej srebrnej 156 z naprzeciwka. Szczerze nie przygladałem się Skodzinom, ale kilka wyprzedziłem, chyba była nawet tam czarna Po prostu się nie spodziewałem
    Ostatnio edytowane przez kobe83 ; 18-01-2011 o 08:27
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Miss Alfaholicy 2011 Pirat drogowy Avatar Victoria
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD TI

Domyślnie

Pozdrawiam pana w czarnej Alfie MiTo (ST) którego mijałam dziś rano na 86 w kierunku Katowic na wysokości Czułowa i który odpowiedział długimi i łapką na moje "oczko" (prawe/lewe/prawe)

miło
    Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić

Użytkownik Maniak resoraków Avatar odrobina156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    Stelvio Sprint MY 2020 Blue Misano Lancia Ypsilon Platinum 1.3 mje

Domyślnie

Cytat Napisał Izane Zobacz post
    Hmmm Trasa Katowice <-> Rzeszów dwie strony w Niedziele <-> Poniedziałek.

Spotkanych Alf klubowych na trasie, zero, no przed Rzeszowem jedna z którą jechaliśmy sobie ale kolega napewno nie z klubu.

A potem Rzeszów, gdzie od 9.30 byłem na Okulickiego.
    Wrażenia takie, że tam jest więcej Alf niż VW...

Lecz musze napisać (dlatego nie pozdrawiam na Rzeszowskim regionie), że mnie to zawiodło, nikt kompletnie nie machał i mało tego, na Okulickiego spotkanych !! 3 !! alfaholików bo mieli ramki i to wyglądały na świerze.
    Jeden stał obok mnie na światłach macham, nic.
    Jeden jechał za mną, wyprzedził mnie, jechał przedemną i też nic, migam, macham dupa.

Także wnioskuje, że tam to taki klimat "VW Śląsk" mają chyba.

A przepraszam, później gdzieś tam w Rzeszowie bez ramek Alfa 156 2.5 V6 mi mrugła na moje awaryjne gdy wyprzedzałem

Szkoda, że mnie akurat nie spotkałes, bo napewno bym Ci mrugał, machał itp Z tym "VW Śląsk" to nie przesadzaj nie jest tak żle u Nas.
    Ja też mogę przez waszą śląską brac poczuc się zignorowany, bo pisałem ze chetnie bym się zjawił na waszym noworocznym spocie na 3 stawach to nikt nie wyraził aprobaty, żebym wpadł, żadnego poparcia nie było i odpuściłem;/ A byłem w Krk i niedaleko miałem.
    Poza tym jeżdze co chwile do Krk na uczelnie i jeszcze żaden "Lajkonik" też nie odpowiedział na moje machanie czy mruganie....

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Cytat Napisał maciek2306-156 Zobacz post
    Szkoda, że mnie akurat nie spotkałes, bo napewno bym Ci mrugał, machał itp Z tym "VW Śląsk" to nie przesadzaj nie jest tak żle u Nas.
    Ja też mogę przez waszą śląską brac poczuc się zignorowany, bo pisałem ze chetnie bym się zjawił na waszym noworocznym spocie na 3 stawach to nikt nie wyraził aprobaty, żebym wpadł, żadnego poparcia nie było i odpuściłem;/ A byłem w Krk i niedaleko miałem.
    Poza tym jeżdze co chwile do Krk na uczelnie i jeszcze żaden "Lajkonik" też nie odpowiedział na moje machanie czy mruganie....
    Wiesz, poprostu opisałem moje wrażenie, Alf dużo ale wiadomo u nas też nie mrugają itp tylko chodziło mi głównie o tych co mieli ramki Alfaholików bo tych co nie mieli to nie zwracam nawet uwagi (zwróciłem uwagę tylko na kogoś w 2.5 V6... bo takie autka bardziej alfisti kupuje i racja był alfisti tylko bez ramek ).

A tak to 3 spotkanych z ramkami (jeden miał nowe co było widać po tym że auto troche brudne a ramki lśnią) i nic.
    Rozumie ktoś mógł sprzedać auto ale akurat 3 osoby? hehe
    No i to nie było na zasadzie, że mijaliśmy się i mógł nie zobaczyć bo jeden jechał za mną, potem obok i wyprzedził mnie i ciągle nic.
    - Samochód nie kojarze tzn nie pamiętam chyba ciemna 147

Drugi stał obok mnie (ale tak troche za mną że widział ramki) na światłach i też nic.
    (wcześniej widziałem go jak szedłem pieszo na Okulnickiego (czy jakoś tak))
    Srebrna 156 z małą lotką z tyłu i hakiem jak dobrze kojarze

A trzeci stał naprzeciw świateł i się patrzył i nie kumał widocznie.
    - ciemne 156

No nic trudno, tylko troche dziwne to było

Ale pozazdrościć można ilości Alf w Rzeszowie bo naprawde ciągle mijałem itp więc cieszy to oko (kiedyś słyszałem że Rzeszów to stolica Alfy hehe)
    No i dróg też pozazdrościć można jeździ się u was jak po stole

Nic następnym razem mam nadzieje spotkam np Ciebie nie panów z Niedzieli, hehehe

A tak do Śląska na wczoraj to oczywiście spotkanych Alf = 0
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"