Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla sumka33, który jak zawsze stał niedaleko onkologii i dla właściciela alfy 166 rej SZ stojącej 100 metrów dalej (miała ramki) pozdrawiam, Adam

Dzięki, również pozdrawiam... no i ciekaw jestem czyja to srebrna 166 stała pod onkologią wczoraj między godziną 12:00 a 17:00. :)

a ja pozdrawiam alfe 147 czarną na SG z ramkami widzianą dziś ok 7,45 koło Forum w Gliwicach (jechałem autem narzeczonej więc i tak nie machałem)

to jo tyż
pozdrawiom kalmilaDG widzianego wczoraj pod leroy mnerlin a potym widzianego u mnie pod chałupom wnoszącego ze mną płytki do moi kuchni

sie chop spocił nawet

dziękuję bardzo

takie som kolegi fajne w DG że zawsze pomogom kurde

:lol:

No problem :)
pozdrawiam

Pozdro dla czerwonego Iveco Stralisa na Alfaholickich ramkach (!) widzianego dzisiaj póznym popołudniem w Skawinie;)

pozdrowienia dla oramkowanej 146 rej. KNS widzianej dzisiaj rano na parkingu niedaleko Politechniki Krakowskiej ;)

Pozdrawiam kolegę, który podjechał na Arge na Wielickiej. Musiałem umyć belle bo jakiś c#!j mi w nocy rozbił na niej 2 jajka :/

wieri mine miales dobra ;] wpadlbys pod CH krokus, godzina 19 parking albo +1 zadaszony albo na polu od strony BP
a ja dodatkowo pozdrawiam kolege w 156 sw ciemno niebieska chyba na bora komorowskiego.
p.s. dymisz jak tralalala czarno za Toba bylo

Pozdrawiam błękitną 156 na KOL (z ramkami) widzianą dzisiaj na A4 w Katowicach (w stronę Krakowa) ok. 14
Czerwona 147 :-)

Pozdrowienia dla kierowniczki 147 białej z czarnym dachem (identyczna jak ma Quattro) mijanej około 18:25 w Mazańcowicach.

Pozdrawiam Hansa (chyba) widzianego wczoraj na węźle Murckowskim. To ja Ci machałem z firmowego Doblo :).
ps. Mam nadzieje że Cie z nikim nie pomyliłem :)

haha a ja sie zastanawiałem co sie dzieje ze mi jakis serwis awaryjkami miga :D ale potem sie kapłem ze to moze Alfaholicy :D ja także pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej Alfy 156 w kolorze czarnym którego mijałem wczoraj o 13.20 na ul. Niedurnego na wysokości bramy głównej Huty Pokój.

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

Pozdrawiam błękitną 156 na KOL (z ramkami) widzianą dzisiaj na A4 w Katowicach (w stronę Krakowa) ok. 14
Czerwona 147 :-)
Błękitna z ramkami na kol to chyba 166 taką ma Aronia
a ja zapodałem w poniedziałek pod M1 w czeladzi wizytówke czerwonej 147 na SJ to nie twoja przypadkiem?

Zgadza się Ajdacho, dzięki za wizytówkę, ale mimo to na forum zaglądam już od dawna, tylko z różnych komputerów i jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia (a najczęściej nie mam ;-) to się nie loguję i potem wychodzi na to, że nigdy mnie tutaj nie ma... Ale często korzystam z porad itp :-) Jedynie ramki muszę w końcu zakupić, żeby wstydu nie przynosić :-)

Pozdro dla czerwonej GTV, która stała w otwartym garażu koło Biedronki w Kłobucku, wczoraj koło 18.30, właściciel chyba robił porządki ;)
Mile zaskoczenie po wyjściu ze sklepu :)

Dzisiaj rowniez widzialem ta gtv w klobucku ale kierowca nie reagowal na mrugania, machania, ale pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót