Strona 27 z 1164 PierwszyPierwszy ... 171819202122232425262728293031323334353637771275271027 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 11631

Temat: Widziany \ Widziana...

biedziak
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał RogerIZ28 Zobacz post
    a no bardzo Mi miło że ktoś tak wyraźnie jak Wy zamachał hehe nie dało się nie zauważyć

cholera no a ja widuje nieraz w tamtych okolicach jakies 156, ale tak po reakcji nie sądze aby ktos z forumowiczów a gdzie dokładniej się mijaliśmy? może Cie nie zauważyłem wogule
    przydało by się jakoś lepiej oznaczyć nasze 'forumowe' samochody
    a w parku w rogożniku często Moja stoi prawie codziennie hehe
    no to postaram sie ci sie jakos przypomniec;] w rogozniku jechales w strone bobrownik ze swoja dziewczyna chyba (blondynka) ja stalem obok takiej knajpy "relaks" w okolicy tych ruin cegielni, obok swojego auta z dziewczyna (brunetka). wymienilismy tylko spojrzenia, ale na inna reakcje bylo chyba za pozno. a na siemcach w niedziele to nie mam pojecia jak nazywala sie ta ulica, ale jechales od takiego malego ronda, w kierunku czeladzi. rondo odbija na katowice przechodzac w wiadukt. tez wtedy jechalem z kobieta. w kazdym razie bede cie szukal w rogozniku , bo duzo latwiej na siebie trafic. zreszta chyba zawsze mniej wiecej w tym samym miejscu parkujesz.
    pozdrawiam;d

Użytkownik Romeo Avatar RogerIZ28
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Była piękna 156 1.8TS 2000r LPI

Domyślnie

Cytat Napisał biedziak Zobacz post
    no to postaram sie ci sie jakos przypomniec;] w rogozniku jechales w strone bobrownik ze swoja dziewczyna chyba (blondynka) ja stalem obok takiej knajpy "relaks" w okolicy tych ruin cegielni, obok swojego auta z dziewczyna (brunetka). wymienilismy tylko spojrzenia, ale na inna reakcje bylo chyba za pozno. a na siemcach w niedziele to nie mam pojecia jak nazywala sie ta ulica, ale jechales od takiego malego ronda, w kierunku czeladzi. rondo odbija na katowice przechodzac w wiadukt. tez wtedy jechalem z kobieta. w kazdym razie bede cie szukal w rogozniku , bo duzo latwiej na siebie trafic. zreszta chyba zawsze mniej wiecej w tym samym miejscu parkujesz.
    pozdrawiam;d
    no może może w siemcach pewnie jechałem sam i byla pewne godzina ok 15/16 - hehe wszystko jasne, w niedzielę jak zwykle prosto z uczelni jechałem umyć furkę ale tym razem zamiast na 'karchera' to na 'czysto.pl' hahaha

diesel power http://je.pl/qeuy

lukas_ps86
    Gość

Domyślnie

Pozdro dla kierowcy czarnej 156 sbe z trasy Łagisza Sosnowiec ok 6:40 dziś rano, wnioskuje że to kolega biedziak??

sław
    Gość

Domyślnie

tyle tych alf w rybniku sie kreci a nikt nie odmachaa ani nie odmruga... czarna 145 moja

biedziak
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lukas_ps86 Zobacz post
    Pozdro dla kierowcy czarnej 156 sbe z trasy Łagisza Sosnowiec ok 6:40 dziś rano, wnioskuje że to kolega biedziak??
    witam, witam;d
    tak to bylem ja, za pozno wyjechalem do pracy i probówalem troche nadrobic. przy tym ruchu troche nie bardzo sie da.juz mialem nie mrugac, bo ostatnio deficytowo z odpowiedzia,ale mowie a co mi tam. no i az milo sie robi jak widac migniecia dlugimi.
    dziennie smigam ta trasa wiec pewnie jeszcze kiedys na siebie wpadniemy.
    pozdrawiam:d;d

a7198
    Gość

Domyślnie

pozdrowienia dla kierowcy 166, ktory odmachal dzis na podmiejskiej w rybniku przed 7.

loki
    Gość

Domyślnie

pozdrawiam czarna 145 na nr. SJZ widzianą w świerklanach ok go 15:30.. mrugałem koledze ale chyba nie zauważył...

Pozdrawiam..

Użytkownik Romeo Avatar RogerIZ28
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Była piękna 156 1.8TS 2000r LPI

Domyślnie

pozdro dla kierowcy w hmm 145 przed którym stałem w michałkowicach na skrzyżowaniu i dałem znać awaryjkami a chyba nie zajażył... :/
    i wielkie pozdro dla kierowcy GT z którą mijałem się chwile dalej (droga wzdłuż parku michałkowickiego) i który to pierwszy zamrugał światłami przyznać sie kto to był

diesel power http://je.pl/qeuy

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

no dobra.... to byl jo
    mnie tyz ten z 145 nie odmachol, tak szczeze godajac Ty to drugi przypadek ze wtos zajarzyl o co chodzi,pirwszy to byl Penny-cyrwone 145(tak po prowdzie to lon machol)
    pozdrawiom wszyjstkie AR wtore dzis zech mijol,bydzie tego ze 20...

Użytkownik Romeo Avatar Gopcio
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115KM 2002r

Domyślnie

a ja pozdrawiam srebna 146 na Tucznawie nie zdazylem podniesc reki ale widzialem !!!
    Było AR 145 Boxer 1,6 ---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +