pozdrawiam czarna 145 na glebie i z lekkim basikiem wydobywajacym sie z wydechu na blachach SMI przejerzdzajaca dzis okolo 20,30 przez ul. katowicka w pszczynie moja czerwona 145 stala przy drodze pod kamienica.
oraz pozdrawiam pana czarna 164 na trasie na krakow ktoremu mignolem a on zaczol sprawdzac czy ma swiatla![]()
Piotras! to ja ci wczoraj mrugałem awaryjnymi z GP EVO koło 21
pozdr.
widziany kolega z forum ramki klubowe ar 156 blachy KOL widzany rano w strzemieszycach przy saint gobain jechalem magnumka żółta
pozdrowienia dla kolegi z srebnej alfy 147 na rejestracji KT czyli tarnowianinwidziany w Wytrzyszczce koło promu, jechał od Sącza w strone Jurkowa, miał długiego bata od CB na dachu
![]()
Pozdrowienia dla pana z 156 SW, widzianego na wyjedzie z Tesco w rybniku
Pozdrawiam Alfisti z czarnej 147 FL mijanej w Oświęcimiu na Leszczyńskiej i czarnej 166 pod Lidlem w Brzeszczach (obaj koło 10:20)- 100% pozdrawialność - były łapki![]()
Pozdrowienia dla Belli od mrutyny oraz aniuchy które stały biedne i samotne na parkingu Brzęczek obok padł niemieckich![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"