Ja też mrugam i macham i nicno cóż też nie mam szczęścia
Ja też mrugam i macham i nicno cóż też nie mam szczęścia
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pozdrawiam czarno bordowa 145 SMI ktora wyprzedzalem przed chwila w pszczynie na wąskiej drodze. za kierownica byla pani.
pozdrawiam kolege ze srebrnej 145 dzis kolo godziny 12-13 pod sarnim stokiem w B-B. i ciekawe ze to przypadek ze postawil sie kolo mojej 147![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Dałem dzis ok. godz. 19 pod tesco w wodzisławiu wizytówke klubową alfie 156 sedan na SWD (kolor zielonkawy 1.6ts.) za wycieraczke przednią, to samo uczyniłem 5 metrów dalej na tym samym parkingutylko, ze 147 na SWD (kolor niebieskawy)
![]()
mnie też nikt nie pozdrawiam, a ja tak hehehe
Pozdrawiam kierownika 156 SW rej. ST70... którego widziałem na moim parkingu, więcej nie widziałęm bo to było po 22.00 w sobotę
A ja pozdrawiam jasnozieloną 156 FL crosswagon SZY... widzianą pod tesco w Bielsku, czarną 147 KOS... która wcisnęła się przede mnie pod Sarnim Stokiem i bordową uskrzydloną 156 SBI... którą wyprzedziłem w Hałcnowie, czarną 156 na wiadukcie koło Sarniego - mrugane, ale bez odzewu
I to by było dzisiaj na tyle![]()
Mnie tam chyba wczoraj ktoś machał ale byłem w takim szoku, iż nie zdążyłem zareagować. Droga do Trzebini ok 12, srebrne 156.
Wczoraj trochę kręcenia się po Krakowie, Oświęcimiu, trasa Krk - Chrzanów przez Krzeszowice i nic, żadnego odzewu ze strony kierowców![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem