Pozdrawiam czarną Julcię SBI... wyprzedzoną dzisiaj koło 19 przed rondem w Wilamowicach - były awaryjki ale bez odzewu
Pozdrawiam Kierownika bądź Kierowniczkę białej Giulietty na klubowych ramkach i 156tki na SPSach widziane dziś w Tychach na parkingu pod city pointem, dzięki nim moja 145 tka nie była samotna![]()
Ostatnio edytowane przez Grigorii ; 20-02-2011 o 20:51
No wreszcie i ja mam co wpisać.
Pozdrawiam 156 grafitową ST z ramkami pomachaną na przejeździe kolejowym koło wysypiska w Tychach - jechałem tajną Lancią Ypsilon![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 SW ! Dziś pod "oszołomem" w Sosnowcu słów kilka zamieniliśmypowodzenia przy wymianie lampy
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy z czarnej 147'mki na tablicach SGL mijanego dzis w Zabrzu na Maciejowie. Jedynie zdążyłem mrugnąć światełkami, ale nie wiem czy kolega zobaczył.
Pozdrawiam również Miszek74 ! - dzięki za lampę - samomontaż i samoblacharko-klepanko wykonane - do wiosny wystarczy![]()
Mnie ciekawi, kto to stoi dziennie (prawie) pod McDonaldem w Wodzisławiu ok. ogdz 14.20 dzis znów widziałem tam srebrną 156 na blachach SWD.
Ja pozdrawiam ownera pięknej bordowej 156 KOS... stojącej pod Starostwem Powiatowym w Oświęcimiu koło 10:00