Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam kierowniczkę czarnej 147 1.9JTD widzianą dzisiaj w w Bukownie koło stacji kolejowej :). Z tyłu na klapie miała napis "Alfinka".

Czarna 159 blachy SB :) dzisiaj koło 17 jastrzębie wylot na pawłowice. Łapki były

J.w. bardzo mało w domu przebywam, ale wydaje mi się że mijaliśmy się kilka razy jak miałem jeszcze 156.

Dzisiaj po 7 w Soboniowicach się chyba mijaliśmy...tyle że ja w tajniackiej srebrnej skodzie :D

- - - Updated - - -

Też sobie popozdrawiam:

-kilka stron wcześniej pozdrawiam całego busa (156) Alfaholików na moście w Żywcu. Chcę tylko powiedzieć, że tylko ja mrugałem a wy nic (adayena, rydzu, 2 sołtyse):P
A my machaliśmy wszyscy czworo :D

Widziałem(bez wzajemności niestety):
czarne GT SOxxxxx na 18' felgach- rondo pod Makro Sosnowiec.

Pozdro
To ja bylem, pozdrawiam ;-)
Pozdrawiam tez kierownika czarnej/ciemnej 159, ktory mi zamrugal w Sosnowcu w okolicach parku na Sroduli. Nie wiem czy zdazylem odmrugac w pore.

Pozdro dla kolegi z Alfy 159 SW SK 2***X wczoraj przy ulicy Korfantego - Katowice.
Wprawdzie nie wiem czy klubowicz, ale ręka była:)

Ja staram się machać, ale w Tychach mało odwzajemnienia :(

Pozdrawiam kolegę sickboy mijanego dziś w korku na Beskidzkiej w Tychach. Łapska oczywiście były

Ja staram się machać, ale w Tychach mało odwzajemnienia :(
Ogólnie chyba jest mało odwzajemnienia. Co prawda nie mam ramek, ale też nie spotkałem nikogo z forum, choć może nie jeżdżę codziennie po krk, to nie trafiłem na ramki, a jeśli już to na lux-auto które mają podobny pasek.

pozdr dla kolegi w czarnej 159, chyba bez ramek byla, wyprzedzanej dzis kolo muru zakladow chemicznych (Oświęcim) jakies 40min temu. awaryjki byly i kolega mrugnal dlugimi

Pozdrawiam kierownika 156 między Brodłami a Porębą Żegoty chwilę przed 22:00, z racji, że było ciemno i dość późno zauważyłem to awaryjnymi poszło pozdrowienie. Odwzajemnione w lusterkach co mnie cieszy;)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 KOL XXXXX który śmignął mi przed nosem jak próbowałem włączyć się do ruchu wyjeżdzając ze stacji w okolicach Mistelbach w Austri:)

Pozdro dla oramkowanej czarnej 147 KR 8???? jadącej wczoraj na zakopiańskiej (koło cinema city :p).

Pozdrawiam Nazar'a widzianego dzisiaj za M1 - jechałem w kierunku Bytomia a Ty w kierunku Będzina, tylko że niestety jechałem Mitsu Outlanderem to głupio mi było Ci machać :D Zacnie wygląda Twoja Alfinka na żywo ;)

Amortyzatory
Powrót