Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W ten sam dzień w bielsku pozdrowiłem się z piękną blondyneczką która wyjeżdzała swoją 156 spod kościoła w białej
J.w. bardzo mało w domu przebywam, ale wydaje mi się że mijaliśmy się kilka razy jak miałem jeszcze 156.
A my machaliśmy wszyscy czworoTeż sobie popozdrawiam:
-kilka stron wcześniej pozdrawiam całego busa (156) Alfaholików na moście w Żywcu. Chcę tylko powiedzieć, że tylko ja mrugałem a wy nic (adayena, rydzu, 2 sołtyse)![]()
To ja bylem, pozdrawiam ;-)Widziałem(bez wzajemności niestety):
czarne GT SOxxxxx na 18' felgach- rondo pod Makro Sosnowiec.
Pozdro
ładna Bellahahaha, nie męża, bo on mi do niczego potrzebny nie jest, tylko Gtv chciałem pooglądać z bliska
fajnie mi opony zapiszczały na hamowaniu do świateł :dance3:
Pozdrawiam czerwona 147 na ST z rameczkami w Oświęcimiu! oraz 156 srebrna kombi na Osw z rameczkami!;]]
Ogólnie chyba jest mało odwzajemnienia. Co prawda nie mam ramek, ale też nie spotkałem nikogo z forum, choć może nie jeżdżę codziennie po krk, to nie trafiłem na ramki, a jeśli już to na lux-auto które mają podobny pasek.Ja staram się machać, ale w Tychach mało odwzajemnienia![]()
dziękujęładna Bella![]()