Strona 29 z 1164 PierwszyPierwszy ... 192021222324252627282930313233343536373839791295291029 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 11631

Temat: Widziany \ Widziana...

loki
    Gość

Domyślnie

pozdrawiam właściciela AR 147 którego mijałem na ul. Proste ( obwodnica dwupasmowa Rybnik-Żory ) niestety nie zdążyłem mrugnąć..
    Pozdrawiam..

biedziak
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał RogerIZ28 Zobacz post
    haa no dawno temu czasem się tam moje stare BMW własnie pojawiało
    dzisiaj od razu poznałem furke to zamachałem:]
    Ładnie tak po alejkach dla pieszych się alfą prowadzic a ja zawsze kląłem na wszystkich co się tam autami pchali hehehehehe ...no ale w środku tygodnia mogę zrozumieć

ps. kolega z shella na roździeńskiego to williamdrake
    z tymi alejkami to faktycznie, teraz pelno tam aut jezdzi, tym bardziej ze czesc domkow jest teraz prywatna. ja tez zawsze wyzywalem tych co tam jezdzili. niestety nikt juz o ten park nie dba i coraz mniej ludzi przestrzega tam ograniczen. ma sie to zmienic bo powiat chce znow jakas kaske na rozwoj przeznaczyc. przejechalem tam bo juz kolejny raz spotkalem twoja alfe a ciebie jakos nigdy sie nie udalo. tak czulem ze gdzies tam bedziesz spacerowal i napewno mnie poznasz jak zobaczysz moje auto. gdybym tam byl piechota pewnie bysmy sie nie skojarzyli. takze zlamalem zakaz ale mialem dobre intencje pozdrawiam i do nastepnego.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar adayena
    Mieszka w
    Wieliczka
    Auto
    AR 156 SW 1.9JTD 2004r

Domyślnie

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156, 1.6tspark o rej KWI... którego goniłam dziś o 1 w nocy z Kozlówka do Wieliczki, odpusciłam jak na Rżonce było ponad 130km/h szacun

Użytkownik Pirat drogowy Avatar WeGi
    Mieszka w
    Nowy Sacz
    Auto
    159 2.4 JTDm

Domyślnie

Pozdrawiam kierownika czerwonej 146, rej.KNS... dziś w Trzetrzewinie ok. godziny 17 . Łapa w górze odwzajemniona, to się ceni
    "Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."

Były :
    AR 146 1.9 TD
    AR 156 1.8 T.S.
    Aktualnie :
    AR 159 2.4 JTDm

plancior
    Gość

Domyślnie

Pozdrawiam kierowcę czarnej (?) 156, nie wiem czy kolor ok bo miałem ciemne okulary założone.
    Pomachaliśmy sobie dzisiaj ok 18 w Rybniku-Boguszowicach

loki
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał plancior Zobacz post
    Pozdrawiam kierowcę czarnej (?) 156, nie wiem czy kolor ok bo miałem ciemne okulary założone.
    Pomachaliśmy sobie dzisiaj ok 18 w Rybniku-Boguszowicach

Tak jest pomachaliśmy sobie ale niestety kolor nie trafiony.. Moja AR jest bordowa..
    Pozdrawiam i myślę ze spotkamy się na najbliższym spocie w Rybniku..
    P.S. Ładna twoja AR 159..!!

plancior
    Gość

Domyślnie

Możliwe, że bordowa. Okulary mam ze szkłami ciemnozielonymi więc trochę przekłamują
    Jeśli tylko jakiś spot będzie, to chętnie podjadę.
    Twoja AR też ładniutka

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał loki Zobacz post
    Tak jest pomachaliśmy sobie ale niestety kolor nie trafiony.. Moja AR jest bordowa..
    Pozdrawiam i myślę ze spotkamy się na najbliższym spocie w Rybniku..
    P.S. Ładna twoja AR 159..!!
    A kiedy ten spocik ma być?

loki
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Ferrari-1 Zobacz post
    A kiedy ten spocik ma być?

jeszcze nie wiem ale myślę że można by było coś zorganizować przecież troche tych alfaholików jest w Rybniku i okolicach.. może i SJZ, SWD by się podpięło...

---------- Post dodany o godzinie 20:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:08 ----------

co wy na to..????

Użytkownik Romeo Avatar RogerIZ28
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Była piękna 156 1.8TS 2000r LPI

Domyślnie

Cytat Napisał biedziak Zobacz post
    z tymi alejkami to faktycznie, teraz pelno tam aut jezdzi, tym bardziej ze czesc domkow jest teraz prywatna. ja tez zawsze wyzywalem tych co tam jezdzili. niestety nikt juz o ten park nie dba i coraz mniej ludzi przestrzega tam ograniczen. ma sie to zmienic bo powiat chce znow jakas kaske na rozwoj przeznaczyc. przejechalem tam bo juz kolejny raz spotkalem twoja alfe a ciebie jakos nigdy sie nie udalo. tak czulem ze gdzies tam bedziesz spacerowal i napewno mnie poznasz jak zobaczysz moje auto. gdybym tam byl piechota pewnie bysmy sie nie skojarzyli. takze zlamalem zakaz ale mialem dobre intencje pozdrawiam i do nastepnego.
    jesteś usprawiedliwiony no słyszałem że coś ma się tam dziac- i dobrze, szkoda parku, a coraz Mniej jest takich miejsc.

Czyja alfaholicka ZŁOTA 145 stała w niedziele w parku w rogoźniku??
    bo nie kojaże z forum - a wiem że alfaholik bo naklejki były

jeszcze stała srebrna SW na tablicach SI, ale to nie wiem czy ktoś od nas :>

diesel power http://je.pl/qeuy