Pozdrowienia dla kierownika poliftowej 156 SW widzianej ok. 17 w Tychach na Oświęcimskiej (nie jestem pewien czy miał ramki)...i czarną GT też po 17 czekającą przy Turyńskiej za lawetą pełną 500-tek![]()
Pozdrowienia dla kierownika poliftowej 156 SW widzianej ok. 17 w Tychach na Oświęcimskiej (nie jestem pewien czy miał ramki)...i czarną GT też po 17 czekającą przy Turyńskiej za lawetą pełną 500-tek![]()
Pozdrawiam dwie panie w alfie 156 sedan srebrnej mijanej dzis na rondzie obok McDonalda ok. godz. 14.15 - wymiana spostrzeżeń z paniami była![]()
JackDaniels widziany dziś przed 17 pod Ajką w Skawinieautko zapakowane po sam dach
pozdrawiam
a ja pozdrawiam szarą alfe na ramkach klubowych , stała na przeciw hali obok poczty i ma lekkie wgniecenia na prawych drzwiach
bociek to Ty jechales na rondzie - centrum dg o 19 ??taka ladna GT czarna pomkneła obok mnie
![]()
Pzdr dla kierownika czerwonej 75 w Katowicach na S86.Pokiwali my se łapkami.Było kajś kole poł12. Kolejna 75 zielona na SJ na parkingu przy castoramie,czyja to?
Pozdrowienia dla Pana z Alfy 159 widzianej dzisiaj na Toszeckiej przed Gliwicami - łapka była.
Pozdrowienia dla kolegi cox'a który pucował swoją Belle- to ja Cie "obtrąbiłem"
![]()