Mrugałem i potem awaryjki po wyprzedzeniu w Sosnowcu na wysokości Makro w stronę K-c około 22 srebrnej 156 SBE..., i nic...
może następnym razem
Mrugałem i potem awaryjki po wyprzedzeniu w Sosnowcu na wysokości Makro w stronę K-c około 22 srebrnej 156 SBE..., i nic...
może następnym razem
pozdro dla kolegi z lublinca którego miałem okazje wczoraj poznać i jego Alfine do zobaczyska
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrawiam kolegę z szarej/srebrnej 147 na tablicach SH spotkanej dziś na wjeźdźie na DTŚ w Rudzie Śląskiej.
P.S.
Późno zauważyłem, ale łapka była.
Pozdro dla Kolegi w czerwonej Alfa Brera KR.....widzianego dziś w Tarnowie na Ul >Krakowskiej.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 po lifcie widzianego dziś w Alwernii około godziny 17. Obaj łapki w górę![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW 2.0 TS krora trzymała się uparcie mojego zderzaka w stronę mostu grunwaldzkiego, a za mostem ja dzielnie trzymałem się jej manewrując między samochodami ażdo tesco na kapelancebyły awaryjki, puściłem długie. ok godz 14, Kraków.
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 147 na ramkach klubowych na tablicach SPI, który stał wczoraj w korku w Zabrzu na Wolności w strone średnicówki ok 15:20.
Witam
To ja byłemto Ty byłeś ta szara/srebrną 147 ? Albo Cie gdzieś przeoczyłem ?
Pozdrawiam
Ja jechałem czarną 147.
Za późno Cie dojrzałem i nie zdążyłem machnąc ani mrugnąć. (Omijałem dziury)![]()