C
cysio
Guest
Napisało mi się jako gość :-((
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cysio napisał:Ale chyba właśnie między innymi dlatego kupuje się AlfęLopezius napisał:Niestety wydaje mi się że po moim mieście to jeździ sporo takich "prezesów" co to se kupili Alfę tylko dlatego że ich stać i żeby się pokazać że nie będą jeździć tym co wszyscy.bo na widok Golfa się ż...ać chce :mrgreen:
A poza tym, jakoś wydaje mi się że Alfaholicy to raczej starsze modele posiadają, kilkuletnie, a nie nówki... kogo stać na wydatek 150tyś. 8((( no może Rydzyka :mrgreen:
Więc jak ktoś w nowej Brerze nie odpowiada, to się nie dziwię... dziwne gdyby ktoś z AR75 nie dopowiedział!! Tego to pod pręgierz :mrgreen:
Ja w Opolu nie mam za bardzo kogo pozdrawiać 8(((
Rafał napisał:18.01.2008. jechałem do Bochni przez Kraków namachałem sie i namigałem jak cholera
juz stracilem nadzieje i na zjezdzie na Wieliczke czerwona 147 nio to si-bi- bo widze ze ma antenke
i cio -Kawa
Pozdrawiam czerwona 147 i hm . jej włascicielke- Kawa wysmienita!
P.S.
jak mijałem tira z POLTRANSU to gosc mi zawolał "ave alfa" i ze ma 155 w domku.
Są jeszcze alfiści!
Rysiek146Kraków napisał:Mają nas gdzieś. Zaczynam się zastanawiać czy użytkownicy (miłośnicy) alf to dwa klany: 1.książęta 156 i większe :evil:
2.giermki 145/146![]()
SMUTNE ALE NIESTETY PRAWDZIWE ( przynajmniej w Krakowie)
szlachta krakowska :lol: zasady to zasady :mrgreen:marekm napisał:w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
Paweł156 napisał:szlachta krakowska :lol: zasady to zasady :mrgreen:marekm napisał:w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
Lopezius napisał:Paweł156 napisał:szlachta krakowska :lol: zasady to zasady :mrgreen:marekm napisał:w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
Ooooooo wyyyyyyyy Dziady borowe!!! :wink:
Bo już do Was nie przyjadę. :wink:
A jak wjadę to wam cały asfalt zwinę <czacha>
Rumaków tylko 90 ale narwane gorzej niż niż smok wawelski. <haha>
rufiki napisał:Lopezius napisał:Paweł156 napisał:szlachta krakowska :lol: zasady to zasady :mrgreen:marekm napisał:w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
Ooooooo wyyyyyyyy Dziady borowe!!! :wink:
Bo już do Was nie przyjadę. :wink:
A jak wjadę to wam cały asfalt zwinę <czacha>
Rumaków tylko 90 ale narwane gorzej niż niż smok wawelski. <haha>
.
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>
cza było se po BMCE kupic !!
rufiki napisał:WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>
cza było se po BMCE kupic !!
Paweł156 napisał:szlachta krakowska :lol: zasady to zasady :mrgreen:marekm napisał:w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
chłopaki, troche dystansu :roll:Ferrari-1 napisał:Traktuję to jako żart. Bo jak nie to wstyd panowie wstyd.