Jak był Spot w Rybniku to było nas 3![]()
Jak był Spot w Rybniku to było nas 3![]()
Pozdrawiam panią w czerwonej 147, z którą wymieniliśmy sobie uśmiechy na warszawskiej w katowicach![]()
Pozdrawiam Kierownika zielonej 156-ki dzisiaj mijaliśmy się na Kukułek w Sosnowcu
ja byłam strasznie zadowolona i zdziwiona gdy jeden kierowca Alfy pomógl mi przy wyjeżdzie ze stacji Lukoil na Bytkowskiej w Katowicach! sznur samochodów a on zwolnił zamrugał i wpuścił! SUPER wtedy poczułam, że jednak zdarzają sie Alfaholicyna koniec pomachal a ja podziekowalam/ potem wszystkim opowiadalam jakie fajne darzenie mi sie trafiło. Pozdrawiam tego Pana jeśli czyta
![]()
pozdrawiam
Aneta
ALFA ROMEO 2.0 16V TS Quadrifoglio
Pozdrawiam kierowcę błękitnej AR 156, z którym sobie dzisiaj pomachaliśmy w Żorach na skrzyżowaniu Pszczyna-Wiślanka.
Nr rej to był chyba SGL![]()
pozdrawiam kierowce AR 156 koloru błekitnego..? takiego morskiego..? przez okulary nie mogłem dopatrzeć, który śmigał przez centrum Rybnika ul.Kościuszki ok. godz. 17 pomachane i odmachane..!
pozdrawiam również kierowce srebrnej AR 145 którego mijałem na trasie Żory, Rybnik jak pomachałem to chyba kolega skumał o co chodzi..
Pozdrawiam..
loki, ten błękitny to chyba ten sam z którym się w Żorach witałem ok 15.00 dzisiaj
Koleś musiał się nieźle zdziwić, dwie AR na rybnickich blachach i obie machają