Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja tam tez mrugam praktycznie każdej, i akurat dość często koledzy odmachują nawet ci bez ramek

Pozdrowienia dla ciemnej 156 przed FL o nr rej DWR.... widzianej w godzinach popołudniowych na wylocie z Wrocławia. W ostatniej chwili zauważyłem kolegę, ale światełka były... ;)

pozdr dla kolegi w srebrnej oramkowanej GT na rej SK widzianego dzis na Urbanowicach przed Tychami, leciales z prawej strony na skrzyzowaniu a ja wyjechalem za toba, moze widziales w lusterku ciemne 156 :P jeszcze aktualnie bez ramek

Pozdrawiam srebrną 156 widzianą dzisiaj, ok 7:30 w Gliwicach- Przyszówce. Kierownik machał, ja za późno się obudziłem.. Jechałem czarną 159SW.

ja pozdrawiam kierowcę granatowej 147 na ramkach rej. SZ
alfa widziana wczoraj w Katowicach na Korfantego - ja siedziałam w busie do KRK więc nie mogłam pomachać :P

Pozdrowienia dla czarnej 156 na numerach SB, niebieskiej 156 sw RRS ( mrugane, machane- wszystko ) i seledynowej 156 na numerach LKS ? Widziane wszystko dziś na krajowej 4 oraz w Rzeszowie.

Pozdrowienia dla kierowcy 147 SZO trzepanego dzisiaj koło 18 przez niebieskich czających się jak zwykle na PKP w Baranowicach :)

pozdro dla kierowcy 147 ST... widzianego na odcinku Kato-Sosnowiec po 22 :) awaryjki dlugie byly

Pozdrowionka dla miłej koleżanki z ciemno niebieskiej 147 , w Będzinie na Syberce około godziny 15 :)

pozdro dla kierowcy 147 ST... widzianego na odcinku Kato-Sosnowiec po 22 :) awaryjki dlugie byly
ConSpir dzieki za pozdrowienia;) rowniez pozdrawiam! Ps, sorry ze tak pozno zareagowalem, ale jechalem sobie spokojnie, myslac o czyms az mi nagle dziewczyna krzyczy ze alfa do mnie "przemawia" hehe

Pozdrawiam kolegę w ciemnej 159 na ramkach stojącego wczoraj za mną na światłach w okolicy straży pożarnej (nie pamiętam ul.) w Gliwicach około godziny 17:50. Swiatła i awaryjki były.

Ostatnia edycja:
Kolege w czarnej 156 ze spoilerem i ładnymi felgami z ramką z tyłu skrecajacego ok 16 w lewo w kierunku stella sawickiego na skrzyżowaniu z wiślicką - jechałem Bora w stronę Andersa na wprost ;)

Ps. Rejestracja TKA

My alficy często do siebie przemawiamy :) akurat ze spota wracałem z 3 stawów :)

ConSpir dzieki za pozdrowienia;) rowniez pozdrawiam! Ps, sorry ze tak pozno zareagowalem, ale jechalem sobie spokojnie, myslac o czyms az mi nagle dziewczyna krzyczy ze alfa do mnie "przemawia" hehe

Kolege w czarnej 156 ze spoilerem i ładnymi felgami z ramką z tyłu skrecajacego ok 16 w lewo w kierunku stella sawickiego na skrzyżowaniu z wiślicką - jechałem Bora w stronę Andersa na wprost

Ps. Rejestracja TKA

Pozdrawiam :)

Widziałem ramki z stojąc i machnąłem łapką ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót