pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 widzianej dzisiaj w Sosnowcu na Sobieskiego po godzinie 17, raczej były alfowe ramki, ale zobaczyłem w ostatniej chwili bo jechałem po stronie tramwaju i byłem zapatrzony w wyrwy w drodze![]()
pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 widzianej dzisiaj w Sosnowcu na Sobieskiego po godzinie 17, raczej były alfowe ramki, ale zobaczyłem w ostatniej chwili bo jechałem po stronie tramwaju i byłem zapatrzony w wyrwy w drodze![]()
A ja pozdrawiam kolegę na ramkach klubowych widzianą w Czeladzi na światłach k. M1 lecz nie mogę przypomnieć sobie co to za alfa byłaprawdopodobnie 156
![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
159 czarna pod kwk mysłowice-wesoła[bez ramek]+147 czerwona 3dżwi lpg, 156 SBL na telefonach przyznawać się kto, jak narazie wszyscy bez ramek,ale to nic jest nas coraz więcej
AR-156[1,8ts-144KM] 97r
Pozdrowienia dla kierownika jasnej 166 spotkanego dziś pomiędzy Bolęcinem a Chrzanowem, obaj łapki w góręI jeszcze 147 na skrzyżowaniu w Chrznowie na Podwalu
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Kto mi dzis trąbił w czerwonej bodajrze 146 na numerach WI??? Rano przed 9 obok statoila w wodzisławiu. Cos mi sie wydaje, że to kolega z regionu![]()
Ja trąbiłem kolego ale śmigłem sobie na rondku w prawo, a widziałem ramki na twojej Alfie to myśle...będzie wiedział o co kamana tak moja rej to WI.. warszawiak heheh ale na stałe zamieszkałem tu. Myśle że w końcu dogadamy sie co do spota heheh Pozdrawiam.
PS. Nie słyszeliście o jakiejś pracy, bo od dziś nie pracuje....sorki za off..
Pozdrowienia dla czarnej alfy skręcającej przed 7 do komagu w Gliwicach i dla Kuli`ego za którym podróżowałem od Sośnicy do Zabrza po 15. Dźwięk 2,4 pod górę na Franciszkańskiej boski![]()
Ostatnio edytowane przez 5turbo ; 25-03-2011 o 15:37
www.5turbo.com
Nowe natchnienie Promot 76/84
Nowsze Dallara F393
159 1.9 280 F40 inside
159 ti 2.4 210
Fiat Barchetta 131
Fiat Coupe 2.0 20VT 220
Adams choć raz mnie nie widział i nie odmachał wczoraj przy wieży w Siemcach he he
Pozdro dla Rogera widzianego W Siemcach ahhhhh te fele
Pozdrawiam kierowce czarnej 156 SW spotkanego na średnicówce. Pozdrowienie było. Świętokrzyska rejestracja ale nasze ramki.
Powiem, że nawet te nasze ramki się rzucają w oczy.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.