A ja chciałem pozdrowić Zielona 156 Na wodzisławskiej oraz Czarna 156 w wersji na Kombi która widziałem zjeżdżając z Wodzisławskiej na Radlin a później na Smolnej obok siłowni![]()
A ja chciałem pozdrowić Zielona 156 Na wodzisławskiej oraz Czarna 156 w wersji na Kombi która widziałem zjeżdżając z Wodzisławskiej na Radlin a później na Smolnej obok siłowni![]()
Varrels, pozdrowienia dla srebrnej 145 od zielonej 156![]()
no no widze ze rybnik ostatnio tu przoduje wiec pozdrowienia dla wszystkich alfaholikow z rybnika i okolic puotek,warrels,rocky,rafal1974 itd.
Ostatnio edytowane przez sław ; 04-06-2009 o 10:55
dziękano widzę, że ekipa z Rybnika się trzyma
hehehe pozdro chłopaki
pozdrawiam Pana z "srebrnej" alfy mijanego dzis w iłowie kolo komisariatu policji(o ile wogole jest alfahlikiem)
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Pozdrowienia dla Alfalotnika nie wiem czy zauwazyles ale rowniez machnalem reka tyle ze jak juz mnie mijales pozdrawiam szara 166 :ul igolomska
nooo dzis to napewno zauwazyleshehe pozdrowienia rowniez dla czarnej 156 sw ul igolomska
:d
Dziś miałem okazję pojeździć po śląsku, a konkretnie po Bielsku-Białej .
Kurde naprawde sporo u was Belli jeździ .. W ciągu godziny widziałem przynajmniej 2x 156 1x 159 i 3x 166 . U nas jest zdecydowanie mniej
Udało mi się również dostrzec Piękną czerwoną (?) 155 z klubowymi ramkami, która stała na parkingu przy garażach w okolicach Krakowskiej / Żywieckiej ( mogę się mylić, nie znam Bielska) . Pozdrawiam serdecznie Alfiste
![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm