pozdrowienia dla właściciela pięknej belli pstrykniętej dziś na parkingu pod McDonalds w Mikołowie![]()
pozdrowienia dla właściciela pięknej belli pstrykniętej dziś na parkingu pod McDonalds w Mikołowie![]()
serdecznie pozdrawiam Kierowce pieknej i cudownej jasno-złotej Alfy Romeo Spider, robilam wszystko zeby jechac za nia i udalo sie az pod samo prace...pozdrawiam rowniez srebrna 166 na osiedlu srodmiejskim zaparkowana pod blokiem oraz jasna 147 przed facem obok ktorej codziennie udaje mi sie parkowac.
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Pozdrawiam kierowniczkę srebrnej 147, mijanej na Daszyńskiego w Gliwicach około 16:20, która wiedziała o co chodzi i odmachała![]()
Pozdro dla Izane'a który zaparkował bella koło bloku swej wybrankidla nie też pozdro
![]()
a ja se pozdrowie Darka ktory niedawno byl u mnie odebrac wachacze do swojej belli i tosmy se pogadali troche![]()
więc ja pozdrawiam Socikaktóry zaopatrzył mojego boxera w nowy zawias;]
Spotkały się 2 maniaki 145 bx![]()
pozdrawiam czarna 156 KR za którą jechałem przez odcinek krajowej "1" w częstochowie![]()
Ja dzisiaj w Krakowie mialem zawrot glowyW drodze do IKEA pod wiaduktem zaraz przed rondem, jechalem za srebrna 147 w czerwonych skorach, a z na przeciwka leciala srebra GT - niestety, ani jeden, ani drugi nie zareagowal na pozdrowienia.
Potem, na parkingu pod IKEA, czerwone MiTo
Pare dni temu, na ulicy Kupa, przy wloskiej knajpie, stala fantastyczna Giulietta QV czerwona - wyglada bosko w tym kolorze i z pakietem sportowym.
A na koniec pytanie. Ktory Alfaholik (a na bank ktos z forum, bo ramki widzialem) parkuje codziennie przy budowie (nie wiem czego) pomiedzy Krakowiem a Wieliczka, na Wielickiej na wysokosci stacji benzynowej BP swoja srebrna 147? Widuje ja tam regularnie w drodze do pracy.
Pozdrawiam kierowcę oramkowanej 156 w tajemniczym kolorzektóry mijał mnie dziś ok. południa na Janowskiej w Mysłowicach. Ja szłam obładowana chlebami i ciastem z waszej rewelacyjnej piekarni a Bella stała niedaleko, zaparkowana pod "rowerami" - może widziałeś
![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić