Victoria czy przypadkiem nie jechałaś dzisiaj w stronę Trzebini? Bo mijałem Alfe 147 w tym samym kolorze na rej. ST....
Victoria czy przypadkiem nie jechałaś dzisiaj w stronę Trzebini? Bo mijałem Alfe 147 w tym samym kolorze na rej. ST....
a ja pozdrawiam srebna 156 sportwag (ramki) ktora wczoraj stała za laweta na poboczu za elektrownia,co tam kolego sie stało czy alfa teraz stoi w Italauto ? i pozdrawiam alfe 159 spotkana dzis w chrzanowie na parkingu biedronki
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
tak kolega też z forumjak mnie minąłeś to zobaczyłem, ze nie masz ramek ale awaryjki odrazu wywołały mój uśmiech
noo co do kolorów to alfa ma specyficzne
tego samego dnia kilkanascie minut wczesniej jakis policjant tez "przemalował" moją blue ince na czarny
![]()
jak jestes w cz-wie w weekend to zapraszam o 14:00 na spot pod tesco w sobote (jutro) jedziemy się pościgać na gokartach
jak coś to www.jkar.fora.pl
Pozdro dla czerwonej 156 GTAPrzystawiła się do mnie na światłach wczoraj w Krakowie na skrzyżowaniu Wyki-Łokietka-Oploska około 24.00
Spojrzałem w prawo, jak zobaczyłem progi ala GTA przyciemnione szyby no i ten ryk V6 to podziękowałem....
GTA poszło tak, że nawet nie zobaczyłem czy były ramki czy nie...
Tak czy owak pozdro
![]()
147 przy giełdzie w gliwicach dziś rano łapy były
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowienia dla dwóch 159 (czarna i zlota w ślubnym wdzianku) mijanych koło 11 w Hałcnowie. Łapki były![]()
Pozdrowionka dla Uroczej Kierowniczki Srebrnej Alfy 147-ki rej. KN ... widzianej na alejach :-D oraz dla Kierownika i Uroczych Pasażerek :-) Czarnej 147-ki rej. KLI ... widzianej na zakopiance !!!
Pozdrowienia dla czarnej 159 na blachach SCI przy McDonaldzie w Jasienicy k.Bielska (gdyby nie smycz i kilka textow o Alfach) Odwzajemnione