Pozdrowienia dla pięknej kierowniczki w pięknej bordowej 147 SZY przed chwilką w Bytomiu na wjeździe z JP II na Chorzowską. Światełek z wrażenia nie było, ale za to szeroki uśmiech![]()
Pozdrowienia dla pięknej kierowniczki w pięknej bordowej 147 SZY przed chwilką w Bytomiu na wjeździe z JP II na Chorzowską. Światełek z wrażenia nie było, ale za to szeroki uśmiech![]()
Pozdrowienia dla kierowników 4 alf romeo które dziś widziałem. Niestety nie wiem jakie modele to były, bo nie znam dobrze jeszcze marki i szczerze to nie rozpoznaje modeli alfy tak jak mazdy. Chyba wszystkie były w hatchbacku i z okolicy 2002-2006. Dwie na ruczaju, jedna na tynieckiej, ostatnia między kryspinowem a balicami. Wszystkie w ciemnych kolorach. Jako że moją biankę odbieram dopiero w poniedziałek, jechałem testową mito użyczoną do poniedziałku dzięki życzliwości salonu Viamot, w kolorze pastelowym nero. Nie wiedziałem że alfaholicy się witają tak samo jak miatowicze na drodze - miłe zaskoczenie.
EDIT: właśnie sprawdziłem na stronie głównej. Były to prawdopodobnie 146 albo 147![]()
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 na ramkach widzianego wieczorkiem na BP w Czańcu.
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Pozdrowienia dla bella147mmmspotkanej w Rycerskiej w Kętach:] dooooooobra impreza była
![]()
Pozdrawiam Marshalla za mini spota pod garażem![]()
a ja pozdrawiam srebrna 156 sw na austryjackich blatach z ktora troszke pogonilismy na S1 ja jechalem 156 2,4 M-Jet. mimo ze kolega z zagranicy to wiedzial o co biega. Lapki awaryjki i gdyby nie uszy to usmiech dookola glowy![]()
pozdrowionka dla kierowników z srebrnej 156 i bordowej 147 stojących dzisiaj przy MR.Burgerze w Włoszczycach i kierownika 156 sw jadącego 2-pasmówką do Murcek