pozdrawiam kierowniczke białego mito które dość czesto widze na orionie - sosnowiec![]()
pozdrawiam kierowniczke białego mito które dość czesto widze na orionie - sosnowiec![]()
czarna gt w dąbrowie górniczej dzis rano o 6:30 pod FRACiem kolega robił chyba zakupy
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrawiam kierowniczkę srebrnej 147 w Chełmie Śląskim na wysokości Kapustki
pozdrawiom kolege Bogasa ,kiwołek ci dzisiej jak jechołeś na brzezinkajo z roboty jechoł na kole
![]()
pozdro dla kogoś w srebrnej 156 SW za którą jechałem od Wadowic do Kęt. W Kętach wjechała na osiedle blaszki SB 89752![]()
pozdro dla błękitnej 147 z ramkami mijanej dziś niedaleko tp w Sosnowcu ja machałem a ty gadąłeś z pasażerem :/:]
Pozdrawiam kolege z bordowej 156 mijanego wczoraj w mikulczycach koło godziny 15:50. Łapki były :-) (Obstawiam że to Kuli:-))
Pozdrawiam 5Turbo za którym jechałem od Kopernika do Curie![]()
A ja pozdrawiam grupe Alfaholików którzy spotkali sie na MOP-ie (Ruda Śl. Halemba) przy A4 22 majapomachane odmrugane czarna 159
![]()
Pozdrowienia dla srebrnej klubowej 145 SCI w drodze na Cieszyn, złapanej gdy testowałem nowe opony przy prędkości autostradowej![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
ja pozdrawiam srebrną 147 z ramkami zaparkowaną przy Parku Sieleckim w Sosnowcu
PS. oczywiście to było wczoraj![]()
Ostatnio edytowane przez m4zi ; 27-05-2011 o 16:48 Powód: skleroza nie boli :D