pozdrawiam bordową 146 SJ... na klubowych ramkach zaparkowaną na skrzyżowaniu Raciborskiej z Koszarową![]()
pozdrawiam bordową 146 SJ... na klubowych ramkach zaparkowaną na skrzyżowaniu Raciborskiej z Koszarową![]()
Pozdrawiam Marshalla mijanego wczoraj na placu teatralnym w Zabrzu oczywiście łapki były![]()
Pozdro dla kierowcy czarnej 147 na SB przed chwilą między Chorzowem a Bytomiem![]()
Pozdrawiam panią z czarnej 156sw z którą mijałem się na Mydlicach w DG - były uśmiechy![]()
Ktory mistrz zasowal Kanonicza dziasiaj w krakowiw w srebrnej 156 SW - ramki z tylu?
Właśnie też słyszałam niedawno od jednej "starej" posiadaczki Alfy, że jest coś takiego jak pozdrawianie się na drodze, więc od kąd wiem o tym a jest to jakiś tydzień to jak tylko widzę jakąś posiadaczkę Alfy lub posiadacza to machnę ręką ale na razie bez odzewuJak ktoś zobaczy czerwoną 147-kę na tablicach ST a na końcu C (jak czerwona
) to pomachajcie bo to Ja
Pozdrowienia
Przyznać się, który z Was zaparkował wczoraj na moim osiedlu, pod moim balkonem i planuje sprzedać swoją 159? :p
Pozdrawiam panów milicjantów, którzy wczoraj na fecie w Krakowie eskortowali Alfą 159 autobus z zawodnikami WisłyAle milicjantów z Ceeda, którzy wlepiali mandaty, już nie
No i czarną 159, którą mijałem w drodze do Krakowa w okolicach Skały![]()
Pozdrawiam kierownika wiśniowej 147 na rej.KNT z klubowymi ramkami za którym jechałem z Nowego Sącza do Podegrodzia . Pomrugane = odmachane![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm