Pozdrawiam Kobielczaka (chyba), którego miałem jakieś półgodziny temu w Mikulczycach. Niestety nie przyuważyleś że Ci mrugałemMijaliśmy się na zakręcie przy zjeździe na 88 w stronę Gliwic
![]()
Pozdrawiam Kobielczaka (chyba), którego miałem jakieś półgodziny temu w Mikulczycach. Niestety nie przyuważyleś że Ci mrugałemMijaliśmy się na zakręcie przy zjeździe na 88 w stronę Gliwic
![]()
Pozdro dla kierownika poliftowej 156 w najszybszym kolorze na blachach KWA widzianej dziś w Skawinie ok. 14:40. Łapki były![]()
Wiedzmaak - No to bylem raczej ja.. jechalem tamtedy.. no w sumie moglem nie zauwazyc mrugania.. bo siedzialem na telefonie i skupilem sie troche bardziej na drodze
Przy okazji chcialem pozdrowic dzis kolege w Alfie 156? Kombi - ciemna, w Katowicach, przy wjezdzie na A4 koło godziny 13:30. Kolega jechal kawalek za mna![]()
Pozdrawiam Sickboya mijanego dziś w drodze dopracy na Oświęcimskiej, mijaliśmy się, łapki były![]()
cholera, nie schodziłem na dół, a z piątego piętra wydawało mi się, że to karteczka "sprzedam"Wygląda mi na moją, szczególnie że okolica i czas pasują do wizyty żony u znajomej... Ale sprzedawać nie mam zamiaru za nic w świecie, a na oknie wisi tylko roletka przeciwsłoneczna dla syna. Taki mało gustowny wymysł wyżej wymienionej...Pozdrawiam!ramek też nie widziałem, szczerze, nie liczyłem, że ktoś odpowie, bardzo miłe zaskoczenie
pozdrawiam więc serdecznie Ciebie, żonę i najmłodszego alfistę! ps. nowe osiedle przy Okulickiego.
Ostatnio edytowane przez dzony43 ; 30-05-2011 o 23:52
Ramki będą, ale jak "sklepowa wróci z urlopu"...
A przy okazji pozdrawiam Alfistów z okolic krakowskiego Kościuszkowskiego, w tym właściciela czarnej 156 w z "lampasem" z boku parkującego w okolicach nr 6 i czarnej 156SW bodajże z Albertyńskiego, którą często widzę zaparkowaną przy Marii Dąbrowskiej po "naszej" stronie![]()
pozdrawiam srebrną 164 KR na stoczniowców przed 9;00
Pozdrawiam Grzesiażar mijanego na osiedlu, łapki były. Ps. świetny ten kolor