14 razy dziś machałem do kierowców Alf i zero odzewu! ale nie poddaje się i jutro znowu będę machał!
Pozdrawiam srebrna 147 po lifcie, która stała na parkingu przy UE w Katowicach, postawiłem moją obok, pięknie wyglądały![]()
14 razy dziś machałem do kierowców Alf i zero odzewu! ale nie poddaje się i jutro znowu będę machał!
Pozdrawiam srebrna 147 po lifcie, która stała na parkingu przy UE w Katowicach, postawiłem moją obok, pięknie wyglądały![]()
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
to ja pozdrawiam Pania z czerwonej 147 ktora jechala za mna w niedziele na UE w Katooraz srebrna 147 ktora stanela kolo mnie na parkingu pod ue;P
Kto parkuje w Krakowie na ul. smoleńśk czarną 159? Ramki z przodu i z tyłu. Mam wrażenie, że już ją kiedyś tam widziałem, ale chyba bez ramek klubowych?
A kto to w Częstochowie na ulicy Dąbrowskiego w okolicach 13:45 śmigał czarną alfą 159 na klubowych ramkach ? dwie rury z tyłu, gość łysy w czarnych okularkach ?)
Pozdro dla kolegi Sebo18188 widzianego dziś w Wadowicach ok. 13:30. Oczywiście łapki były![]()
Ja przechodziłem przez pasy przy kwiaciarni a Ty skręcałeś w dąbrowskiego
Jesteś zalogowany na JKAR? = Jurajski Klub Alfa Romeo
Jutro zakładam podwójny wydech z ultera
Długo masz alfe?![]()