Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tak na gornym :-D

- - - Updated - - -

Tak na gornym a gdzie masz blache z przodu bo nie widzialem :-P

Pozdrawiam kierowcę GT, którego pogoniłem troszkę na Towarowej

Nie szkoda Ci zawieszenia na gonitwę po towarowej?:l tam jest taka rzeźnia, że aż strach. Jeżdżę tamtędy codziennie ciężarówką i nie wiem jak długo ona to jeszcze wytrzyma:p

A żeby nie było, pozdrawiam Tyskich drogowców ;)

Nie szkoda Ci zawieszenia na gonitwę po towarowej?:l tam jest taka rzeźnia, że aż strach. Jeżdżę tamtędy codziennie ciężarówką i nie wiem jak długo ona to jeszcze wytrzyma:p

A żeby nie było, pozdrawiam Tyskich drogowców ;)
W stronę zakładów jest jeszcze w miarę OK ale powrotna droga była masakryczna bo już ją połatali.

Do jakiego zakładu jeździsz ? :>

Do jakiego zakładu jeździsz ? :>

Jeżdżę dla gliwickiego Rabena, a Tychy to mój rejon. Nie wiem czy miałbym na tyle odwagi, żeby zapuścić się na Strefę alfą ;p

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 156 v6 sbe55... za którą kulałem się przed chwilą od bytomia na bańgów oraz kierowcę 166, również v6 z lusterkami w kolorach włoskiej flagi spotkanego w zabrzu na helence :) udany dzień ;)

Ostatnia edycja:
Przyznaję się że to ja.
pozdrawiam Alfaholika.
Pozdrawiam koleżankę, czyli jednak rejestracja ST a nie SK. Niedaleko mnie parkuje czerwona 147 z rej. SK i myślałem że to ta.

PS. z premedytacją zaparkowałem obok Twojej Alfy :P

Pozdrawiam kierowce czerwonej 156,siedzacej mi na tylku Tychy-Czułow :) lapki przy browarze byly ;>

Pozdrawiam kolegę (w 147) którego wczoraj (w niedziele) wpuszczałem w Katowicach przede mnie koło Obi.

Wczoraj mijalem kilka 159 w drodze na Wisle i Soszow, pozdro!

Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 SZY 95.4 widzianego w Cieszynie przed przejściem granicznym.

pozdrawiam Kierowce czarnej 156 na tablicach KDA spotkana kolo 15 na rondzie w DT:D Kolego jechalem Peugeotem ale blysnalem bo Ci lampa jedna nie swieci:D

Pozdrowienia dla szarej (?) 159 na trójkolorowej wersji ramek mrugającej we wtorek na os. Paderewskiego. Trochę późno się zorientowałem ale odmachałem.

I dla prawdopodobnie tej samej 159 spotkanej na następny dzień lub dwa pod Media Markt 3 Stawy. Też łapki były

Oczywiście, w obu przypadkach byłem to ja :) Pozdrowienia!! :)

pozdrawiam własciciela/ke granatowej Gtv zaparkowanej na ul. Partyzantów w Bochni:) Ładny miałem widoczek podczas jedzenia obiadu w Galerii:) i Własciciela oramkowanej srebrnej 159 1.9 JTDm KT 8......widzianej przed 16 na ul. Krakowskiej w Tarnowie:)

pozdro dla kolegi w 147, ktory zepchnał by mnie z drogi na wysokosci kasyna w sosnowcu.
p.s. najpierw patrzy sie w lusterka, potem kierunkowskaz i zmiana pasa ruchu

wielkie zaskoczenie mnie dzisiaj spotkało w moim mieście, nigdy nikt z STA mi nie odmachał, a tu dzisiaj dwie alfy i to ich kierowcy machali pierwsi! Pierwszy Pan w ciemnej 147 poliftingowej w Nakle Śląskim, a dosłownie minutkę później Pani w czarnej 147 przedliftingowej w Orzechu:) Zaskoczony byłem strasznie i az odzyskałem chęć do machania:D

Amortyzatory
Powrót