Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam ;)

pozdrowienia dla niebieskiej 156 sedan stojącej pod salonem z urządzeniami do solarium w Mikołowie

pozdrowienia dla pani w białej Julce SWD 03... spotkanej pod skarbowym i pod sparem w Wodzisławiu

Pozdrowienia dla "alfaholika", którego zaczepiłem w Krakowie na stacji, czarna 75.
Szkoda tylko, że gość nie lubi naszego forum i forzaitalia :)

Pozdrawiam oramkowaną 166 (przed liftowa) rej. KOL... kolor granatowy metalik. Stała zaparkowana pod pocztą głowną w Tychach około 13:30.

Ostatnia edycja:
a ja pozdrawiam srebrną gtv albo spider ( nie pamiętam co to za model) jechałem kawałek za Tobą na 94ce od świateł koło w Strzemieszycach zjeżdżałeś w kierunku saint gobain. Mrugnąłem ci długimi i machnąłem ręką ale nie wiem czy widziałeś:D

Pozdrawiam kolege z czarnej 156, ktory pojawia sie na zlotach w Krakowie i ma V6 pomalowane na jakis dziwny kolor przez poprzedniego wlasciciela, ktory mu odłazi warstwami ;) Widzialem twoja alfe juz kilka razy na ulicy Siemaszki.

Co prawda zderzak jest pociągnięty tylko podkładem, ale żeby od razu lakier odłaził warstwami? Nie zauważyłem ;) Dopiero zacznie odłazić, bo moja dziewczyna ubiła na śmierć sarnę (menda przechodziła przez jezdnię w nieoznakowanym miejscu ;), więc lewy błotnik jest średnio ładny. Tak czy inaczej, pozdrawiam.

Pozdrawiam czarną 147 koło której parkowałem dziś przy Tesco na Towarowej w Tychach nr. rej. ST...5C oraz czarną Giuliettę która ok. godz 15 przepuściła mnie na Armii Krajowej :)

Pozdro dla JAMROZW dzisiaj na swiatelkach w Cz-Dz.

Pozdrowienia dla misi, która stała dziś po Pledanem skoczowskim i mnie nie poznała :)

Pozdrawiam czerwoną 166 z czarnym dachem (chyba z przodu miała ramkę, z tyłu na pewno chrom), którą mijałem dziś koło 16:20 w Bieruniu. Machnąłem, ale bez odzewu.

Pozrodo dla srebrnej alfy 147 widzianej na Radlinie:)

Pozdrowienia dla kogos w 159 sportwagon SB... jadącego S1 w stronę skoczowa ok 23. Awaryjki byly bez odzewu... No i wielkie pozdrowienia dla Misi z którą to o mały włos nie wylądowaliśmy na barierkach na wlocie do Skoczowa :D:D:D

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla kogos w 159 sportwagon SB... jadącego S1 w stronę skoczowa ok 23. Awaryjki byly bez odzewu... No i wielkie pozdrowienia dla Misi z którą to o mały włos nie wylądowaliśmy na barierkach na wlocie do Skoczowa :D:D:D

Panowie, który z Was dzisiaj tak się spieszył na A4 KRK-KAT ?
Ja 147, stałeś za mną na bramkach, później kawałek jechaliśmy razem.

Ostatnia edycja:
Oj tam, nie dramatyzuj :P To się nazywa rządza rywalizacji :D Pozdrawiam :)

Naur kup se bryle :P Mijałem Cie na wiadukcie na mikołowskiej o 13:20, pozdro ;)
oj tam, a nie machalem ci? wydaje mi sie ze podnioslem lape :D przynajmniej cos kojarze ze komus machalem od nas w czwartek, pozdrawiam

edit: co do bryli to mam ale troche za slabe :crazy_pilot:

Pozdro dla posiadacza 156 przed FL , kolor czerwony , rej. SJ (coś tam) który stał dziś na parkingu C -1 w Silesia City Center po godz. 16 ;)

Amortyzatory
Powrót