omen
Nowy
dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W Krakowie Alfisti olewają miganie światłami czy ja nie zauważam reakcji czy też większość to po prostu użytkownicy samochodów marki Alfa Romeo?![]()
Pozdrawiam kolege z czarnej 156, ktory pojawia sie na zlotach w Krakowie i ma V6 pomalowane na jakis dziwny kolor przez poprzedniego wlasciciela, ktory mu odłazi warstwamiWidzialem twoja alfe juz kilka razy na ulicy Siemaszki.
Pozdrowienia dla misi, która stała dziś po Pledanem skoczowskim i mnie nie poznała![]()
Oj tam, nie dramatyzujPozdrowienia dla kogos w 159 sportwagon SB... jadącego S1 w stronę skoczowa ok 23. Awaryjki byly bez odzewu... No i wielkie pozdrowienia dla Misi z którą to o mały włos nie wylądowaliśmy na barierkach na wlocie do Skoczowa![]()
oj tam, a nie machalem ci? wydaje mi sie ze podnioslem lapeNaur kup se bryleMijałem Cie na wiadukcie na mikołowskiej o 13:20, pozdro
![]()