A ja pozdrawiam Majstrowa nowa 156 zaparkowana pod KWKladna, lepsza niz na zdjeciach
A ja pozdrawiam Majstrowa nowa 156 zaparkowana pod KWKladna, lepsza niz na zdjeciach
Czesc, czywiscie jestem za !!!! Jakies 4 lata temu jak kupilam 156 i jedzilam po Krakowie, prawie codziennie jakis gosc z innej alfy mnie wital, a tom swiatlami a to machal reka itp .... za bardzo nie wierdizlam o co chodzi, z poczatku myslalam ze w moim aucie cos jest nie tak ..... nie wiedizalsm o tym zwyczaju w Polsce, gdyz dluzszy czas mieszkalam za granica. Jak przez przypadek ktos mi wytlumaczyl wreszcie o co chodzi to strasznie mnie to ucieszylo, niestety z biegiem lat zwyczaj ten zanikl i zadko juz dzis spotkac alfiste ktory wita cie reka lub miga swiatlami ....
Zmienmy to, ja mam KR ---- crossa i chetnie odwzajemnie mahanie na powitanie .....
Pozdrawiam KamilloV8 jak jechalem na pruchą po kumpla to twoje auto stalo przy placu jak od opla skrecasz w prawo i ta prostka do prucnej jest. Mieszkasz tam??
ps. kto ci wjechal w lewy bok??
pozdrowienia dla 156 SZ, spotkanej na Nowym Świecie w Gcach.
pomachane - odmachane.
Adam
ja pozdrawiam Pana/Panią z granatowej 147, która stoi na strzeżonym parkingu na Grottgerazawsze jak jade do drugiej polowy to ja widze
![]()
pozdawiam pana ze srebrnej 145 widzianego na autostradzie w strone gliwicnie ladnie jesc za kierownica;P
A ja spotkałem dzisiaj użytkownika alfy 147 (a w zasadzie samą alfę) o numerach rejestracyjnych S2 VENOM (autko z naklejkami forumowymi). Serdecznie pozdrawiam(stałem za tobą na parkingu M1 w Czeladzi - biały bus VW Transporter ATS z rejestracją WK)
![]()
ja pozdrawiam widzianego Kurisa i jedną 156 FL oramkowaną na Żywieckich blachach w Żywcu...jeżeli mnie nie widzieliście to tylko dlatego że spacerowałem "rytm palce pięty"![]()