Pozdrawiam mistrza z 147 SK na parkingu w Forum Gliwice który zaparkował jednocześnie na dwóch miejscach dla niepełnosprawnych. Wątpie, że to alfaholik ale może.
Pozdrawiam mistrza z 147 SK na parkingu w Forum Gliwice który zaparkował jednocześnie na dwóch miejscach dla niepełnosprawnych. Wątpie, że to alfaholik ale może.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
[QUOTE=SocikZero4;598108]Pozdrawiam KamilloV8 jak jechalem na pruchą po kumpla to twoje auto stalo przy placu jak od opla skrecasz w prawo i ta prostka do prucnej jest. Mieszkasz tam??
ps. kto ci wjechal w lewy bok??
No i też pozdrawiam
Ja tam akurat często stoję a to nie moja wioska bo to jeszcze Bąkówtam to akurat mieszka moja kobieta i dość często mnie tam widać
hehe a po kogo tu jezdzisz?
a jeśli chodzi o bok to mały incydent na parkingu w Cieszynie - czekam na wypłate odszkodowania :/
Pozdrawiam spotkanego w Mysłowicach o ~ 16.10 na Mikołowskiej wyjeżdzał. Alfa 156 kolor zwierzęcy bo kameleoni felgi fajnie chromowane
kolega miał ramki i nie ładnie bo rozmawiał przez telefon jak dobrze kojarze
Pozdrawiam
Oraz Alfe Mito czarną na rej SK.... mijaną dziś na Mikołowskiej o ~ 12.55 a potem stała na Brzęczkach na parkingu
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdro dla srebrnej 156 SW widzianej dziś w miejscowości Tomice ok. 13. Ramek nie było, ale kierownik(czka?) rękę podniosła![]()
ktos na forum ma białą 147 ?![]()
[QUOTE=Izane;599220]Pozdrawiam spotkanego w Mysłowicach o ~ 16.10 na Mikołowskiej wyjeżdzał. Alfa 156 kolor zwierzęcy bo kameleoni felgi fajnie chromowane
kolega miał ramki i nie ładnie bo rozmawiał przez telefon jak dobrze kojarze
Pozdrawiam
Ja również pozdrawiam. A z tym telefonem to bez rozgłosu proszę :-)
Pozdrowienia dla Tomkaml (chyba) widzianego dzisiaj przed godziną 8 na ul. Kondratowicza w Zabrzu.
Pomachane odmachaneTroche mnie zaskoczyłeś, bo nie jechałeś Alfą
![]()
pozdrawiam czerwoną 147 widzianą dzisiaj przed 12 obok UM Sosnowiec, były łapki
![]()