Zeby juz nie smiecic tego tematu to moge cie uspokoić - ze Julki napewno nie obkleje![]()
kto ma srebrna 147 i zjezdzal kolo 17 na kisielewskiego ??![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Serdeczne pozdrowionka dla Kierownika ciemnej 147-ki wymijanej wielokrotnie na trasie do Katowic - rej SZ !![]()
![]()
![]()
pzdr dla ciemnej 156tki dosłownie z pół godzinki temu, która mnie wyprzedziła w lesie na drodze z kóz (p.s gdybym wiedziała wczesniej ze to AR to bym sie nie dała tak łatwo hehepozdrowionka
![]()
Ja pozdrawiam 147 po FL widzianą dzisiaj rano po 6 na drodze 88 w kierunku Gliwic. Wydaje mi się, że miała ramki (na pewno taka kolorystyka)
Pozdrawiam także kierowce z zeszłego tygodnia w Rudzie na Chebziu. Czarny 156 Sportwagon na ramkach. Kierowca z Rudy pierwszy zareagował.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdrawiam kolegę z bordowej GTV. Ja dojeżdżałem do świateł, a kolega wyjeżdżał chyba z Media-Makrtu, ale mnie chyba nie zauważył. Trasa 79 Bytom-Katowice. Kolega poleciał w stronę Bytomia, a ja Katowic.
Nie wiem czy kolega jest na forum bo ramek w aucie nie widzialem, ale pozdrawiam kierownika czarnej GTV dzis kolo 12 na A4 z którym smigalem przez pewien kawalek do Katowic![]()