Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę AR 156 o nr.SL 49... na ramkach stojącą na parkingu pracowniczym G2 Opla widzianej dzis około godz. 17.
Pozdrowienia dla 147, mijaliśmy się na Frysztackiej w Cieszynie. Łapki były![]()
Pozdrawiam belle147mmm która o 19:30 na ul. Żywieckiej w BB:
-wyprzedza mnie na skrzyżowaniu i bezpośrednio przed przejściem dla pieszych;
-szpanuje, że ma kasę na zatankowanie Alfy na Orlenie, a tak naprawdę w ogóle tego nie robi;
-nie pozdrawia mnie jak wraca drogą powrotną! No ale co się dziwić, szyby w dół, muza na full, to można nawet trąbić, a i tak nici z tego.
Potem mi się robi przykro i biję kursantów w samochodzie
PS: Już zawiadomiłem odpowiednie organy ścigania o Twoich drogowych występkach.
Pozdrowienia również dla srebrnej 166 (ok. 19:32 pod nowo budowanym wiaduktem w stronę Żywca) na ramkach i tablicach SB, ale nie dostrzegłem kto to…
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Pozdrawiam oramkowana ciemna 156 mijana dzisiaj okolo godziny 15 30 jadacej od Trzebini w kierunku Krzeszowic.
[QUOTE=Quattro;607992]Pozdrawiam belle147mmm która o 19:30 na ul. Żywieckiej w BB:
-wyprzedza mnie na skrzyżowaniu i bezpośrednio przed przejściem dla pieszych;
-szpanuje, że ma kasę na zatankowanie Alfy na Orlenie, a tak naprawdę w ogóle tego nie robi;
-nie pozdrawia mnie jak wraca drogą powrotną! No ale co się dziwić, szyby w dół, muza na full, to można nawet trąbić, a i tak nici z tego.
Potem mi się robi przykro i biję kursantów w samochodzie
PS: Już zawiadomiłem odpowiednie organy ścigania o Twoich drogowych występkach.
* Tez pozdrawim Ciebienoo wiesz jak sie tankuje do pełna to nie na orlenie przeciez, za drogo hehe
a Ty guattro prosze uczyc swoich kursantów jak sie driftuje po drodze a nie jak zamula i pozniej jedziee sie za takim i jedzieee i jedzieeeeee....i nie ma konca...a i elkom nie macham romeło nie zdradze
wiec czekam na nasze polskie władze chetnie pokonwersuje z panami misiaczkami
I pozdrawiam jeszcze szara 147 przed FL okolo godz 22 w ketach na moście która mi tak "pieknie" wyjechała ze w ramach odwetu musialam ja wyprzedzic![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...