Temat: Widziany \ Widziana...

Wodzu
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mikaak Zobacz post
    Pozdro dla oramkowanej 159SW na blachach KPR zaparkowanej ok. 11 na przeciwko Galerii Krakowskiej.
    No wreszcie ktoś mnie zauważył. Szkoda, że nie w czasie jazdy, ale jednak. Również pozdrawiam. Codziennie tam parkuję. Zauważyłeś, że tylko obok Alfy rosną kwiaty DPF pracuje

mikaak
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Wodzu Zobacz post
    No wreszcie ktoś mnie zauważył. Szkoda, że nie w czasie jazdy, ale jednak. Również pozdrawiam. Codziennie tam parkuję. Zauważyłeś, że tylko obok Alfy rosną kwiaty DPF pracuje
    Bywam co jakiś czas w tamtym rejonie, więc będę wypatrywał Twojej belli na raz następny Tak, rzeczywiście zieleni przy Alfie nie brakowało

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar pepol1
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo 147 16v JTDm

Domyślnie

Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę AR 156 o nr.SL 49... na ramkach stojącą na parkingu pracowniczym G2 Opla widzianej dzis około godz. 17.

Sławo
    Gość

Domyślnie

Pozdrowienia dla 147, mijaliśmy się na Frysztackiej w Cieszynie. Łapki były

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Pozdrawiam belle147mmm która o 19:30 na ul. Żywieckiej w BB:

-wyprzedza mnie na skrzyżowaniu i bezpośrednio przed przejściem dla pieszych;
    -szpanuje, że ma kasę na zatankowanie Alfy na Orlenie, a tak naprawdę w ogóle tego nie robi;
    -nie pozdrawia mnie jak wraca drogą powrotną! No ale co się dziwić, szyby w dół, muza na full, to można nawet trąbić, a i tak nici z tego.
    Potem mi się robi przykro i biję kursantów w samochodzie

PS: Już zawiadomiłem odpowiednie organy ścigania o Twoich drogowych występkach.

Pozdrowienia również dla srebrnej 166 (ok. 19:32 pod nowo budowanym wiaduktem w stronę Żywca) na ramkach i tablicach SB, ale nie dostrzegłem kto to…
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Cytat Napisał Quattro Zobacz post
    Pozdrowienia również dla srebrnej 166 (ok. 19:32 pod nowo budowanym wiaduktem w stronę Żywca) na ramkach i tablicach SB, ale nie dostrzegłem kto to…
    To znów nie ja, Slavik też nie. Kurczę, kto to jest?

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Alfa Romeo 156 1,8 T.S. 2000

Domyślnie

Pozdrawiam oramkowana ciemna 156 mijana dzisiaj okolo godziny 15 30 jadacej od Trzebini w kierunku Krzeszowic.

bella147mmm
    Gość

Domyślnie

[QUOTE=Quattro;607992]Pozdrawiam belle147mmm która o 19:30 na ul. Żywieckiej w BB:

-wyprzedza mnie na skrzyżowaniu i bezpośrednio przed przejściem dla pieszych;
    -szpanuje, że ma kasę na zatankowanie Alfy na Orlenie, a tak naprawdę w ogóle tego nie robi;
    -nie pozdrawia mnie jak wraca drogą powrotną! No ale co się dziwić, szyby w dół, muza na full, to można nawet trąbić, a i tak nici z tego.
    Potem mi się robi przykro i biję kursantów w samochodzie

PS: Już zawiadomiłem odpowiednie organy ścigania o Twoich drogowych występkach.

* Tez pozdrawim Ciebienoo wiesz jak sie tankuje do pełna to nie na orlenie przeciez, za drogo hehe a Ty guattro prosze uczyc swoich kursantów jak sie driftuje po drodze a nie jak zamula i pozniej jedziee sie za takim i jedzieee i jedzieeeeee....i nie ma konca...a i elkom nie macham romeło nie zdradze wiec czekam na nasze polskie władze chetnie pokonwersuje z panami misiaczkami

I pozdrawiam jeszcze szara 147 przed FL okolo godz 22 w ketach na moście która mi tak "pieknie" wyjechała ze w ramach odwetu musialam ja wyprzedzic

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Cytat Napisał Quattro Zobacz post
    Wczoraj koło 19 też ją widziałem jak skręcała koło Magury w stronę Gemini, siedziało w niej dwóch starszych gość i jest to alfa slavika ;]
    Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 28-06-2011 o 23:01

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Cytat Napisał Jagiel Zobacz post
    Wczoraj koło 19 też ją widziałem jak skręcała koło Magury w stronę Gemini, siedziało w niej dwóch starszych gość i jest to alfa slavika ;]
    Wątpię, bo o 19 siedziałem w Alfie Slavika w garażu.