Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja chcialbym pozdrowic wlasciciela czarnej Julki stojacej na parkingu przy Cmentarzu na Żwakowie w Tychach :) dzisiaj o 17 ! pozdro!

Pozdrowienia dla jabolqa co robił dzisiaj zakupy majówkowe w Tesco ;) I pozdro dla 147 Naura standardowo widzianej obok carmanna(Ciebie nie widziałem więc Cię nie pozdrawiam ;D)
standardowo bo pracuje w budynku na fabrycznej 2 :> Pozdrawiam

A ja pozdrawiam ślepego Riflewod który jechał na Browarze w stronę centrum w sobotę około 18:30 mrugałem, na CB wołałem ale miał mnie w ... :D
ale za to wczoraj już zauważył mnię :)

Sharpi - Ty nie masz alarmu w swojej Belli ?

pozdrawiam kolegę zdaje się ze 156 i przeprosić że nie wpuściłem, byłem tak zamyślony że zorientowałem się kilka minut później :(
zdarzenie miało miejsce; koreczek do świateł na skrzyżowaniu Bora Komorowskiego/Stella

pozdrawian pana fotografa z ktorym dzis bylem w "obsłudze slubu"
wlasciciela milkiłejowej (bialej) mito ;]
dopiero jadac po panne mloda widzialem ramki ;]

Pozdro dla oramkowanej 147 widzianej (w sumie nie pamietam kiedy +-2-3 dni temu) na L, awaryjne byly, brak odpowiedzi, ale jak skrecalem na parking to kierownik sie dluuugo patrzyl ;]

jesli błękitna to ja bo akurat pare razy byłem tam u brata jesli czarna to Maron :P a jesli nie to ni mam pojecia :D

Dzisiaj na spocie na A1 mop wieszowa jedna 156 zielona, dwie czarne 159 ( ale szybko pojchaliscie) a później ktoś na SPI podjechał tez 159

Dzisiaj na spocie na A1 mop wieszowa jedna 156 zielona, dwie czarne 159 ( ale szybko pojchaliscie) a później ktoś na SPI podjechał tez 159
To MY byliśmy ;) Szybko pojechaliśmy bo śpieszyliśmy sie na grilla na Kopcu w Piekarach :)

Pozdrawiam kolegę z Pszczyny który stanął obok mnie swoją 156 na podziemnym w Realu w Tychach :D uwieczniłem nasze bolidy na fotce :> Pozdrawiam :D20130502_120719.jpg

Pozdrawiam właściciela czarnej 156sw z ramkami zaparkowaną na Niepodległości ok godz.18

A ja chcialbym pozdrowic wlasciciela czarnej Julki stojacej na parkingu przy Cmentarzu na Żwakowie w Tychach :) dzisiaj o 17 ! pozdro!

To ja! Odpozdrawiam i przepraszam, że dopiero teraz, nie spodziewałem się :).

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Zagadac chciałem ale własciciela brak... parę kołek zrobiłem i nic cichosza... buuu :( witam u siebie na dzielni :P

Pozdrawiam 2 albo 3 czarne 159 SW widziane dziś na zakopiance pomiędzy godz.10 a 12 i alfy widziane w samym Zakopcu - jedna szara 159 sedan niedaleko Krupowek zaparkowana na podworku od strony Gubałówki, czarna 147 3D z czerwona skorka na pięknych szpryszkach chyba od GT(zaparkowana na jakiejś bocznej drodze) oraz wszystkie inne o których zapomniałem :D.Ja byłem zakamuflowany w piaskowej Yarisce na RDE

- - - Updated - - -

147 z rozwalonym scudetto w okolicy Bochni albo Brzeska(nie pamiętam) i niebieska 147 na trasie pomiędzy Łapczyca, a Tarnowem

Amortyzatory
Powrót