Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, która stała dziś pod silesią w katowicach, oraz kierownika pięknej czerwonej 164, za którą jechałem od chorzowa do bytomia, nie mrugałem, gdyż jechałem volvo ;P
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, która stała dziś pod silesią w katowicach, oraz kierownika pięknej czerwonej 164, za którą jechałem od chorzowa do bytomia, nie mrugałem, gdyż jechałem volvo ;P
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
Pozdrawiam:
-Poulsen’a, któremu 3 dni temu machałem przez całe skrzyżowanie, jak stał na światłach w Żywcu, ale chyba mnie nie poznał w tej Yarisce…
-Kurisa, który już zupełnie mnie nie poznał…
-czerwoną (nie bordową) 147 na SZY na ramkach+ instalacja LPG w zderzaku
-Sierka, który wyposażył swoją Giuliettę QV w jakąś trumnę na dachu
I mnóstwo innych Alf na ramkach AH lub AC widzianych w Bielsku. Szczególnie tą GTA
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
A ja dziś spotkałem klubowicza w czarnej 147 KRA w Spytkowicach, tyle że na komputer spoglądałem i w ostatniej chwili go przyuważyłem, pewnie nieświadomy że ktoś z klubu bo nie mam ramki z przodu...
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Pozdrowienia dla Tom82 który uratował zagubionego alfaholika nocą![]()
Pozdrawiam wiśniową 155 (z tego co było słychać)v6 na blachach SBL z ramkami na Żywieckiej w BB
pozdrowienia dla srebrnej 156 na klubowych ramach widzianą 3 krotnie w Mysłowicach na Brzezince w okolicach starego kina![]()