jakubGTV
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 166 3,0V6
Moja reakcja opozniona,ale 1,9jtd niczego sobie.,szerokosci kolego.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oraz takiego jednego z białej Ducati corse 147 która dziś ochlapałem jak stała na parkingupozdro kłatro
![]()
Pewnie Kurak89kudlaty_bytom napisał:pozdrawiam kierownika czarnej 147 na tablicach STA, z którym się mijam ostatnio niemal codziennie w Świerklańcu/Orzechu
Żona też pozdrawiaPozdrawiam Alfaholiczkę spotkaną dzisiaj na browarze ok. 9:00 I współczuję, że musiałaś jechać za tym traktorem na mikołowskiej
Pozdrawiam również właściciela czarnej 159 ST... który jechał za mną przez chwilę koło Auchana w Mikołowie
No to ja troche spoznione ale bedzie;p W zeszła srode pozdro dla Rafała 164 mijanego w pszczynie
Oraz w sobote kolege ze srebrnej 159 nr rej ST xxxx spotkanego pod Żabka w pszczynie
Również pozdrawiam.No to ja troche spoznione ale bedzie;p W zeszła srode pozdro dla Rafała 164 mijanego w pszczynie
Oraz w sobote kolege ze srebrnej 159 nr rej ST xxxx spotkanego pod Żabka w pszczynie