Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdriawiam czarną GTV na ramkach KWI widzianą na wielickiej na wysokości kozłówka koło 11 z wgniecionym lewym bokiem i 156 chyba czarną na ramkach i KWI która staneła za mną na światłach tez na wielickiej na wysokosci urzędu miasta :D w obu przypadkach jechałem transitem DHL :P wiec nie machałem :D

Pozdrawiam srebrną 156 SW po lifcie widzianą dzisiaj w Sosnowcu na Piłsudskiego o 16:00

Pozdrawiam szarą 147 KBC6**U - stała za mną w Bochni na parkingu Floris ( blaszak) :) ok. 14.30 :)

Ostatnia edycja:
kolegę w 156 bordowej na ramkach rano na DTS awaryjne były
oraz takiego jednego z białej Ducati corse 147 która dziś ochlapałem jak stała na parkingu ;) pozdro kłatro :)

pozdrawiam kierownika czarnej 147 na tablicach STA, z którym się mijam ostatnio niemal codziennie w Świerklańcu/Orzechu
oraz pozdro dla właściciela przepięknej, przecudnej i przezajefajnej, że aż się majtki przez głowę chce zdejmować, Brery (STA), którą widziałem już dwukrotnie w Nakle Śląskim - chłopie, drażnisz mnie, oj drażnisz :P

pozdrowienia dla pani z czerwonej 147 mijanej na ul. Katowickiej przy osiedlu Piastowskim w Cieszynie.

oraz takiego jednego z białej Ducati corse 147 która dziś ochlapałem jak stała na parkingu ;) pozdro kłatro :)

Taka brudna już jest, a Ty ją jeszcze chlapiesz? :P

kudlaty_bytom napisał:
pozdrawiam kierownika czarnej 147 na tablicach STA, z którym się mijam ostatnio niemal codziennie w Świerklańcu/Orzechu
Pewnie Kurak89:o

No to ja troche spoznione ale bedzie;p W zeszła srode pozdro dla Rafała 164 mijanego w pszczynie :)
Oraz w sobote kolege ze srebrnej 159 nr rej ST xxxx spotkanego pod Żabka w pszczynie

Pozdrawiam Alfaholiczkę spotkaną dzisiaj na browarze ok. 9:00 :) I współczuję, że musiałaś jechać za tym traktorem na mikołowskiej ;)
Pozdrawiam również właściciela czarnej 159 ST... który jechał za mną przez chwilę koło Auchana w Mikołowie :)

Pozdrawiam Alfaholiczkę spotkaną dzisiaj na browarze ok. 9:00 I współczuję, że musiałaś jechać za tym traktorem na mikołowskiej
Pozdrawiam również właściciela czarnej 159 ST... który jechał za mną przez chwilę koło Auchana w Mikołowie
Żona też pozdrawia :D

Pozdrawiam własciciela srebrnej 147ki stojacej w Witkowicach nie daleko Ul. Beskidzkiej :) pozdro

Pozdrawiam srebrną 156 sportwagon na ramkach widzianą dziś przed 8.00 na Piasta Kołodzieja.

pozdrowienia dla alfaholika parkującego dziś w galerii Krakowskiej około 20.20 jasną 147-mką rej KNS....

Czyja Bella stała przedwczoraj na parkingu przy Biedronce przy ul. Bielskiej na parkingu?

Pozdrawiam kolegę z czerwonej AR 147 SK***** dziś o 13:30 na Edukacji - pomachane. (przypuszczam, że to Rychu147 ?? )

Pozdrowienia dla kierownika z czarnej Giulietty przy estakadzie w Chorzowie i kierowniczki srebrnej 156 na światłach pod Makro Sosnowiec :)

Pozdrawiam widzianą szarą/srebrną GT z ramkami na Alei Murckowskiej po 14:00 jadącą w kierunku Katowic.

Pozdrawiam kierowcę białej Giuletty, która ładnie cisnęła na A4 w kierunku Krakowa (brak ramek) po 12:00.

pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 159, którą codziennie widuję zaparkowaną obok Rajculi w Paniówkach :)

Amortyzatory
Powrót