Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam wszystkich ja jestem za tym ale poznańscy alfisci to cyyba nygusy bo ja podnoszę reke mrugam swiatełkami a oni jakby niby nic jada dalej pozdrawiam

PiterR widziany na skrzyżowaniu alei i Piłsudskiego, w sobote ok 12 ?? albo łudząco podobna fura.

Pozdro, dla ciemnego sporwagona 156 16v multijet na bytomskich blachach, widzianego na Chorzowskiej, który po godzinie 6 skręcał do Dębowych Tarasów w Katowicach. Ciężko za tobą nadążyc. Dzisiaj postawanowiłem nie odpuszczać :P. Może to ktoś od nas.

PiterR widziany na skrzyżowaniu alei i Piłsudskiego, w sobote ok 12 ?? albo łudząco podobna fura.

to niestety nie ja, bylem w Wadowicach na weekend :) ale dzieki :D wiem że napewno jest jeszcze jedna w tym samym kolorze ale z bagażnikiem na dachu..czy jest wiecej ? nie mam pojecia ;)

Pozdro dla czarnej 166 na blaszce KWI bodajże ( przy slusznej predkosci ciezko bylo doczytac po ciemku ) widzianej dzis wieczorem na A4 miedzy Wezlem Zakopianka i Balice .

Pozdro takze dla chyba kogos od nas w sluzbowym, bialym polo widzianym w tym samym miejscu o tej samej godzinie . Bylem wymrugany itd - trochu sie poscigalismy ... bylo bardzo pozytywnie - nie wiem tylko co to za motorek tam byl, bo przy 160km/h polówka nadal się mocno trzymała - dopiero gdy 5 wbilem zaczal sie spory odjazd, ale gdy wskazowka przekroczyla 2 złote to popuscilem, bo na parking SW. Piotra mi sie nie pali :)

Aniucha, wczoraj znowu wychodziłaś z Altusa ok 20 :P
Byłem na fajce z szefową i Cię zauważyłem.

Pozdrowienia również dla kierowcy bordowej 166, która zaparkowała dzisiaj pod Altusem koło mnie.

Aniucha, wczoraj znowu wychodziłaś z Altusa ok 20 :P
Byłem na fajce z szefową i Cię zauważyłem.

Pozdrowienia również dla kierowcy bordowej 166, która zaparkowała dzisiaj pod Altusem koło mnie.

hehe Plancior Ty to masz na mnie szczęście :) byłam na 2012 w kinie :) fatalny film - nie polecam :) no chyba że dla efektów :)

Kto to dzisiaj w Katowicach jechał koło mnie w korku zieloną AR 146 rej SBE i z ramkami alfoholików?
Przyglądałem się uważnie ale kolega nie raczył spojrzeć w moją stronę ;)
Anyway, pozdrawiam

Pozdrowienia również dla kierowcy srebrnej GTV Spider dzisiaj na skrzyżowaniu obok gł ronda katowickiego i Altusa. Panowi chyba trochę chłodno musiało być bo jechał bez dachu :)

Plancior ja jechalam z MarkiemV6 spiderką w KRK bez dachu :) nie jest tak źle :) jak działa ogrzewanie to nic tylko jeździć bez ;]

Pozdrowienia również dla kierowcy srebrnej GTV Spider dzisiaj na skrzyżowaniu obok gł ronda katowickiego i Altusa. Panowi chyba trochę chłodno musiało być bo jechał bez dachu :)[/QUOTE]
tego gostka w tej srebrnej często widuję ale chyba mu ten luft szkodzi bo nie odmachuje:D:D

czarna gt na ligocie pozdrawiam oraz pania z czarnej 147 która sie nawijała na załezu :D dosc sprawnie jej to poszło

Kurcze ja mieszkam na Ligocie, ale żebym tutaj GTV widział to nie za bardzo. Z drugiej strony kolejnej GT i to czarnej w mojej okolicy jeszcze nie widziałem:)

Pozdro dla kolegi z bliźniaczej 145, który wieczorem zamigał awaryjnymi na 29-go listopada w krk :)

jechałem 156 to moze dla tego :)
ps. stawiasz czasem swoja gt koło booster motocykle przed mostem ?

Baaaardzo często parkuję koło tego drewnianego baru. Należy on do przyjaciółki mojej dziewczyny, więc tam nonstop przesiadujemy:) Zresztą mieszkam bardzo niedaleko:)

Paweł24 no to juz wiem w 200% ze to Twoja :) do zobaczyska na asffaltach ślaska
ps. pozdrawiam kierownika bialutkiej 155 widzianej dzis przy hucie katowice w d-g o 6 rano umyta ze aż po oczch dawało :)

edit. kolege z czarnej 156 który wiedział co i jak dzis w chorzowie tablice ERA

Ostatnia edycja:
williamdrake pzdr.widziolech Cie dzis w Michalkowicach 14.15 jo wyjezdzoł z kociołka na piździku.

Ło kule to Tyś wyjezdzoł na tym modrym skuterze? ;) (ciemno szybka jak lord Vader)
Tyz żech Cie widzioł :)

Adams - ty i bez ty szybki mosz gymba jak lord vader :D
a jak pochlosz to jak dwa lordy vadery :P

Amortyzatory
Powrót