Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kogos dzis spotkalo nieszczescie - srebrna 156 SW na ramkach, za nawrotka po drugiej stronie Jubilatu na al. Krasinskiego. Z tego co zdazylem zauwazyc to spora harmonijke miala, chyba najechala na Audi 80 od tylu, wspolczuje i mam nadzieje ze nikomu nic sie nie stalo :( wiem ze Jez jezdzi taka alfa, ale nie wiem kto to byl, kierowcy nie dostrzeglem...

To ja... Tak, wjechałem w dupkę Audi... Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się tak zagapić, pół sekundy i jebs :( Nawet nie było szybko, ale przód cały rozwalony - co muszę przyznać to autko zamortyzowało zajebiście uderzenie, bo w środku mną nawet nie wstrząsnęło, przód przejął całą energię. Nikomu, poza alfką nic się nie stało... Co ciekawe samochód odpala, jeździ, chłodnica tylko lekko wgięta, no ale cała blacharka + plastiki z przodu do roboty. Założę jutro temat w innym dziale, żeby zasięgnąć porady co do zakupu części pod kolor.

PS. tutaj zdjęcia mojego biedaka zepsutego... :( http://imgur.com/a/fWbnf

Pozdrowienia dla sickboya który prawie zasnął za kierownicą na czułowie o 18:20
Że niby kto spał? Ja śpię tylko na autobanach jak jest długa prosta, wrzucam tempomat i jazda. Wczoraj jechałem przez czułów do Rudy Śl. miałem umówione opijanie Adama, Opla Adama. Ciebie Sharpi nie widziałem, pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
a ja pozdrawiam Sławnego spotkanego ok północy z piątku na sobotę na placu Nowym w krk :) zapiekanki w trakcie imprezy przyciągają wszystkich :D

Pozdrawiam czarna 159 z jubileuszowymi, trojkolorowymi ramkami, ktora mrugala i machala na drodze z A4, kawalek za zjazdem w szarowie na bochnie. Odmachane.

Pozdrawiam srebrną 159 SW spotkaną wczoraj o 18:25 na ul. Rakowickiej obok budynku TPSA.
Pozdrawiam szarą brerre spotkaną o 20:25 na ulicy Brogi, pomachałem ale byłem pieszo ;)

Ja pozdrawiam kierownika srebrnej 147 z którą jechałem dzisiaj od będzina do zjazdu z murckowskiej na autobanę w kierunku wrocka :). Chciałem odmrugać ale już byłem chyba niewidoczny dla Ciebie za bardzo :P

Również pozdrawiam :) fajnie było towarzyszyć w podróży . Do zobaczenia ponownie na drodze :)

- - - Updated - - -

pozdrowienia dla kierownika szarej 166 z ramkami na SZ.... stojącej dziś na parkingu na Chechle:)

Trasa:
wczoraj - Tychy - Zakopane
dziś - Zakopane - Tychy

parę Alfek bez ramek , same dziadki za kierownicą ... zero klubowicza :((((

Pozdro dla właściciela Belli 156 na blaszkach EL i klubowych ramkach spotkanej na parkingu Manufaktury :)

Czarna GT SCI pod Biedronka w Skoczowie w Piatkowy wieczor, kto to?;] Pozdro!

a ja pozdrawiam włsciciela 156 wczoraj pławniowice parking obok smażalni
ja cie nie poznałem ty mnie niewiem bo miałem forumowa koszulke
:)

Pozdrawiam alfiste (czarna 147) ktory mial niemila przygode (stluczka z niebieska Fabia) obok KWK Marcel w Marklowicach, a tak w ogole to wszystkich alfaholikow z Marcela, bo coraz wiecej klubowych ramek widze na parkingu:)
Jak górnik z Marcela to muszę odpowiedzieć :) Bo w końcu ktoś też ogarnia ten temat. Wydaje mi się że w Marklowicach więcej Alf jest niż w macierzy. Ja przeważnie staję koło Edenu. Widzę tam przeważnie czerwoną 156 (SWD ...GN...), również 156 srebrną, która wydaje się zaniedbana, kilka 159-tek. A na parkingu naprzeciwko zauważyłem szarą 156 po fl. Na ramkach spotkałem tylko w Radlinie srebrne 156 sw i 147 przed fl. A tak to nikt ramek nie ma.

pozdro dla wlasciciela 156 granatowej - chyba! na ramkach na parkingu pod Saint Goban Sekurit przy biurowcu wczoraj ok 13:40

i dzis ok 11:00 145 biała na ramkach zaparkowana pod CH Pogoria

- - - Updated - - -

pozdro dla wlasciciela 156 granatowej - chyba! na ramkach na parkingu pod Saint Goban Sekurit przy biurowcu wczoraj ok 13:40

i dzis ok 11:00 145 biała na ramkach zaparkowana pod CH Pogoria

A były znaki z ograniczeniem do 20 :)

tjaaa... nie no nie było tragedii, remont drogi, to i leje po bombach usprawiedliwione.
Taki "drobny" kamyczek wzięty między koła narobił sporo hałasu i przywołał traumatyczne przeżycia z zielonych lat, jak się miski olejowe w megankach zostawiało za autem.
Taki drobny oftop. Ale droge zrobią pięęękną.

Czyja to sztuka dobrze zamaskowana na grad dziś w Tychach na parkingu E.Leclerc? :D

Załączniki

• yzny.jpg
    yzny.jpg
    157.9 KB · Wyświetleń: 165
Amortyzatory
Powrót