Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam rob'a146 ustrzelonego kilka razy ostatnio na skrzyzowaniu Piłsudskiego i Wojska Polskiego :D

Oraz kolege w srebrnej 156 sedan- z którym mijaliśmy się dziś w DG na wysokości salonu Hyundaia- łapki były:) swoją droga kolego podwójna ciągła i pasy- heheheh:D

pozdrowienia dla alfisty grzebiącego w skodzinie icara wyglądało jak byście chcieli zarypać tą skodzine tylko za dużo chętnych było, a alfa zaparkowana 10 m. dalej.

@draq - a może srebrny crosswagon ?:) Bo ja akurat dzisiaj się kręciłem po bielsku ok 15-17....

@ Pati&Grzesiek - to też pewnie mnie widujesz, z reguły co weekend jestem w Lalikach i krąże w tamtych okolicach (odwiedzamy przyszłą teściową i relaksujemy się przy grillu :)

+ pozdrawiam Jeża z wtorku i srebrną 156 KWA, która właśnie zjeżdzała z zakopianki na wadowice dzisiaj

Pozdrawiam rob'a146 ustrzelonego kilka razy ostatnio na skrzyzowaniu Piłsudskiego i Wojska Polskiego :D

Oraz kolege w srebrnej 156 sedan- z którym mijaliśmy się dziś w DG na wysokości salonu Hyundaia- łapki były:) swoją droga kolego podwójna ciągła i pasy- heheheh:D

Pozdro marycha ;)
Chyba czesto się spozniasz do roboty..

pozdrawiam kierowce 166 widzianego na A4 około 16 w kierunku Katowic oraz kierowcę ciemnego sedanika 156 SBE ? w Katowicach na placu Wolności

jeżu - kopci jak każda alfa :) Klimę miałeś włączoną ? Ja zauważyłem że na klimie przy ruszaniu mi dymi...u Ciebie było to samo, a potem już całkiem czysto szła...Pani moja hehe

Pozdrawiam właściciela oramkowanej ciemnoniebieskiej 159 zaparkowanej dzisiaj na tylnej mariackiej w Kato. Ja byłem tam praktycznie przelotem

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 na rej. KTT spotkanego na "zakopiance". Odmachane :)

jeżu - kopci jak każda alfa :) Klimę miałeś włączoną ? Ja zauważyłem że na klimie przy ruszaniu mi dymi...u Ciebie było to samo, a potem już całkiem czysto szła...Pani moja hehe
nawet nie pamietam. 1 i 2 dymi. pozniej to juz leci ale turbo dziura jest a mi wlacza sie wyzej.

Pozdrawiam słepego pitera na rondzie polsadu, dalej reki za okno nie wyciagne. I tak mnie nie zobaczyl. I jeszcze kogos na wyjezdzie z galerii ale bez ramek. Kolo sie zdziwil troszke i usmiechnal

pozdrowienia dla gt sk 8....... spotkanej dzisiaj w okolicach osiedla Bażantowo

Pozdrawiam uczestników Oświęcimskiego Life Festiwal : obramowana czarna 147 ti na SCI oraz kolegę w czarnej 159 odmachane;]]

Pozdrawiam kierownika błekitnej 147 z rejstracja SB na ramkach za którym jechalem jakis czas z pszczyny w kierunku żor kolo 2,30 w nocy.

Czarna 155 SMI ...PM na białych szprychach dzisiaj naprzeciwko Azetu w Tychach, pozdrawiam :)

Pozdrawiam bordową Giuliettę spotkaną dziś w Katowicach niedaleko OBI :)

Czarna GTA stojąca pod całodobową apteką w Tychach. Bez ramek ale można spróbować. Piękna bestia:)

Pozdrawiam czarną 147 mijaną wczoraj ok. 15:00 na wysokości "Chochołowego" łapki były :D

Amortyzatory
Powrót